2777
2789
عنوان

وقتی اسنپ میگیرید عقب میشینید یا جلو⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صندلی جلو خوشم میاد در صورتی که کنار شوهرم بشینم نه مرد غریبه 

همیشه عقب میشینم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

عزیزم اون ادما که می‌خوان چسی‌ بیان راننده شخصی دارن هم عقب می‌شینن اسنپ که جای خود دارد... به نظرم باید عقب نشینی برا اسنپ‌... تاکسی های شخصی که قبلاً سوار می‌شدیم فرق داشت چون کامل مسافر سوار میکرد جلو راحت بود ولی وقتی اسنپ مسافر سوار نمیکنه جلو نشستن معنی نداره

خب مگه دوسپسر یا همسرته ک جلو‌بشینی واقعا ی جوریههههع😂😂😂بشینی بغل دست کسی ک نمیشناسیش نمیدونم این ...

نه والا ولی من جلو نشستم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

عقب میشینیم حتی اگ باکسی هم برم ک مجبورباشیم یکی جلوبشینه من زودتر عقب میشینم جلونشستن بااسنپ حس بدی ...

چ ربطی به عقده داشتن داشت آخه 😂🥴

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

عقباگه با دوستام ۴تایی بگیریم اونی که اسنپ گرفته جلو میشینه

وقتی ۴نفرید خب یکی میره جلو چون جا نیست که 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏