2777
2789
همه اولش همین رو میگنهمون پسر ببینه تو به حرف خانواده ات گوش ندادی بعدا هزاران سواستفاده میکنه و میک ...

خب حرف خونوادم دو هزار نفر مهمونه

وگرنه کاملا پارتنر منو قبول دارن 

و من واقعا حق دارم مخالف دو هزار نفر باشم

مخالفت خونواده ک ب درک چیکار کنیم بعدشم ب لحاظ مالی دو سال عقد میمونیم بعدش ک درسش تموم شد ازدواج می ...

خونه؟ ماشین؟

امنیت شغلی؟

اتفاقا اصلش خانواده ها هستن

حتی شما حریف خانواده ات بشی اون پسر بعد مدتی به خاطر حرف خانواده اش عقایدش عوض میشه و اینجا فقط دختر ضرر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرف خونوادم دو هزار نفر مهمونهوگرنه کاملا پارتنر منو قبول دارن و من واقعا حق دارم مخالف دو هزار ن ...

حرف خانواده اون چیه؟

عقد طولانی خودش مشکل بزرگیه

خانواده ات اگر پسر رو میخواستن به خاطر دوهزار مهمون مخالفت نمیکردن

خونه؟ ماشین؟امنیت شغلی؟اتفاقا اصلش خانواده ها هستنحتی شما حریف خانواده ات بشی اون پسر بعد مدتی به خا ...

ماشین ک داره 

خونه هم ک واقعا چن سال باید آدم کار کنه بتونه بخره 

امینت شعلیه چی

دندون پزشکه 

بخاطر کارای خونوادش ازشون زده شده و میگه از این شهر میریم بعد ازدواج برا همیشه

حرف خانواده اون چیه؟عقد طولانی خودش مشکل بزرگیهخانواده ات اگر پسر رو میخواستن به خاطر دوهزار مهمون م ...

اصن خونوادم مخالف باشن همه دنیا مخالف باشن واسمون مهم نیست

اصن خونوادم مخالف باشن همه دنیا مخالف باشن واسمون مهم نیست

از اون مدل هایی هستی که تا خودت تجربه نکنی سرت به سنگ نمیخوره

حرف آخر اینکه به پسر۲۳ ساله هیچ اعتباری نیست به خصوص پسرهای الان که ایدآل گرایی خاصی بعد ۳۰ سالگی پیدا میکنن

گول حرف های خوب الانش رو نخور، چندتا تلنگر توی زندگی مشترک بخوره یادش میره تو کی بودی و چه کردی به خصوص که حمایت خانواده اش رو نداره

ماشین ک داره خونه هم ک واقعا چن سال باید آدم کار کنه بتونه بخره امینت شعلیه چیدندون پزشکه بخاطر کارا ...

دندون پزشک باشه خب مثلا میخواد چی کار کنه؟! با شرایط الان جامعه خیلی سخته که بتونه سرمایه خاصی جمع کنه

دندون پزشک باشه خب مثلا میخواد چی کار کنه؟! با شرایط الان جامعه خیلی سخته که بتونه سرمایه خاصی جمع ک ...

عزیزم تو جامعه الان ی جوون هر چی ام ک باشه 

ولی پدر پولدار نباشه نمیتونه سرمایه خاصی جمع کنه 

نهایتا بتونه ی زندگی معمولی رو هندل کنه واقن