2777
2789

من ۲۲ پارتنرم ۲۳ میخایم ازدواج کنیم با ی عروسی ساده و خلوت صد نفری …(جنوبی ایم حداقل۱۵۰۰ نفر مهمون دعوت میکنن) و الان خونواده ها به شدت مخالفن به شدتتتت 

خونواده من میگن باید خونه بخره در حالیکه الان نمیتونه واقعا… و دو هزار نفر مهمون دعوت کنیم 

خونواده اون هم میگن عروسی شلوغ باید باشه پسر بزرگمونه 

همه اینا در حالیه ک هیچکس قرار نیس برا مراسم ب همسرم کمک مالی کنه …

و میگن نه الان ازدواج نکن تخصص گرفتی بعد 

ینی سی سالگی و ما اینو نمیخایم 

نمیتونیم اینهمه سال صبر کنیم بدون هم 

واقعا چرا اینقد اذیت میکنیدددد پدر و مادرااا 

وقتی دو نفر عاشق همن … نمیتونن هفت هشت سال و همه چیو اوکی کنن ما میخایم دو نفری سختی بکشیم اصن

شاید شما هم الان بیاید بگید بچه اید

ولی تهش ک چی؟ تا کی همینجوری بمونیم؟ ما کنار هم خوشحال تریم… بعدشم اینقد نمیذارید آدم ازدواج کنه به گناه ممکنه بیفته 😐 بعد همین پدر مادرا مینالن جامعه خراب شده اخه اصلا نیاز جنسی نمیفمن چون تجربه نکردن.. من نمیگم بخاطر نیاز جنسی میخایم ازدواج کنیم … همه چیمون اوکیه و با همیم و عاشق همیم و میل پیش میاد چون ازدواج نکردیم نمیتونیم کاری کنیم و….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خیلی 

چون نفهمن هیچ درکی ندارن بچه ها وسیله براورده کردن ارزوهاشونن حالا سی ساله شی و ازدواج نکنی میگن بدبخت و بی عرضه 

از من میشنوی کاری که فکر می کنی ذرسته انجام بده پای تصمیمت هم بمونید اما در این راه باید با شوهرت همدل باشی چون خیلیا مناظر میمونن شکست بخورید و سرکوفتاشون شروع شه

من یکی از دوستام 4 سال عقده چند سال دیگ هم باید جمع کنه که بتونه عروسی بگیره

اگه خودشون عروسی میگیرن نظر بدن ن که تا ده سال قسط یک شب بدی بعدشم پسر  تو این سن از کجا بیاره خونه طرف بعد بیست سال تازه یک خونه میخره

حب منطقی باهاشون حرف بزنیننمیشه اصلا عروسی نگیرین؟

من ک دوس ندارم عروسی بگیرم

و قطعااا خیلییی ناراحت میشن خونواده

پارتنرم هم میگ نه میخام لباس عزوس بپوشی و اینا

با خانواده هاتون موافق نیستم ولی واقعا سنتون کمه هردوحداقل صبر کن مدرک عمومیش رو بگیره بده

دو سال دیگ تموم میشه

گفتیم فعلا عقد کنیم ک همونم میگن نه 

چون بعدش عروسی بگیریم

من ک چهار سال دیگ درسم تموم میشه