2777
2789
عنوان

موقع زایمان همسر کنار آدم باشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 106 پست

مرد کنار زنش باشه بهترین حالته باید متوجه بشه خانمش چه سختی میکشه و چه کار بزرگی داره انجام میده اگه قراره به خاطر فداکاری خانمش ازش سرد بشه بهتره بزارین داخل پلاستیک مشکی ساعت 11 شب سر کوچه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه آدم میدونه روز زایمان کی هست

یعنی مثل تو فیلم ها شماها سریع دردتون میگیره و یه ساعته زایمان میکنید؟؟؟؟؟؟ 

یعنی نمیدونی کی قراره زایمان کنی 😰😰😰

خب وقتی 9 ماهت هست،،، از بیست و چهارساعت قبل درد کمر و درد زیر شکم شروع میشه!!!

از بیست و چهارساعت قبل مشخص میشه که درد داری و موقعش هست!!!! 

خب وقتی می‌بینید داره درد شروع میشه،،، حموم برید،،، شیو کنید،،،، چیزی نخورید،،،،،

اصلا درک نمیکنم چرا باید شوهر آدم از درد کشیدن و تولد قشنگترین اتفاق زندگیشون از زن سرد بشه

حرف زدنش اینه 

باید اتفاق بیفته تا درک کنیم 

خودتو یکم بزار موقعیتش

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

اصلا درک نمیکنم چرا باید شوهر آدم از درد کشیدن و تولد قشنگترین اتفاق زندگیشون از زن سرد بشه

عزمزمه از درد ناراحت میشه از دیدن بچش خوشحال میشه ولی تویی که توان حالت دیده چقد خونریزی چقد ناله بعد از اونجایی که با عشق.... حالا ی کله گنده بیرون بیاد دلسردی میکنه باخت این ماجرا واسه زنه...

مگه کسی میدونه زایمانش کی هست ک چیزی نخورهحرفا میزنیدا

مجردی؟؟ 

چرا نمیدونید زایمانتون کی هست؟؟؟ 

تهجب میکنم این چیزارو میگید؟؟ 

یعنی شما وقتی 9 ماهت هست،،،، درد زیر شکم و کمر دردت شروع میشه نمیفهمی میخوای زایمان کنید😰

درد یه دفعه که شروع نمیشه،،،، از 24 ساعت قبل درد کمر و زیرشکم شروع میشه،،، 

خب از اون موقع چیزی نخورید،،، حموم برید،، شیو کنید،، آماده بشید 

نه بهتره نباشه چون اینقدر بهت فشار میاد بلا نسبت صدا گاو میدی دست خود آدمم نیس😐😅

🤣🤣🤣🤣🤣شانس من شیفت عوض شد ی لحظه دست زدم دیدم ای خدا سفته فهمیدم سرشه حالا هی داد میزدم توروخدا بیااااا اون بدبخت پرستاره هم فک می‌کرد بارونم نمیومد چون داشتن شرح ماجرا میدادن و لباس عوض میکردن🤣🤣🤣🤣🥴🥴🥴😩 یهو اومد بیچاره شکه شد با چه وضعی منو جابجا کردن🤣🤣

زایمان طبیعی اکثر اوقات با درد ناگهانی هستاز روز قبل که اطلاع نداریتاریخش گفته میشه نه کاملا دقیقسزا ...

برو بابا 

درد ناگهانی چی؟؟ مجردی؟ 

فیلم زیاد می‌بینید که یه دفعه خانومه جیغ میزنه و یه ساعته زایمان میکنه؟؟ 

نه عزیز دلم از بیست و چهارساعت قبل یا دوازذه ساعت قبل کامل درد کمر و زیر شکم یواش یواش شروع میشه 

مجردی؟؟ چرا نمیدونید زایمانتون کی هست؟؟؟ تهجب میکنم این چیزارو میگید؟؟ یعنی شما وقتی 9 ماهت هست،،،، ...

عزمزمه زایمان خبر نمیکنه ولی من ۴۱ هفته بودم هیچ دردی نداشتم آخرم دکتر خودش گف فلان روز بیا بستریشو

عزمزمه از درد ناراحت میشه از دیدن بچش خوشحال میشه ولی تویی که توان حالت دیده چقد خونریزی چقد ناله بع ...

مگه قراره کلش بکنه لای پای زن 

مرد کنار تخت میمونه دست زن میگیره نوازش میکنه 

از روبرو نمیمونه

رو پا زن هم پارچه انداختن

خداروشکر الان خیلی بیمارستان ها آپدیت شدن و اجازه میدن مردا بیان داخل چون متوجه شدن چقدر تاثیر مثبت شده

این اخلاق های عجیب فقط داخل مردای ایرانی هست وگرنه همه کشورا زایمان درحضور همسره

یعنی مثل تو فیلم ها شماها سریع دردتون میگیره و یه ساعته زایمان میکنید؟؟؟؟؟؟ یعنی نمیدونی کی قراره زا ...

تو خواستی زایمان کنی همین کارو بکن

من رفته بودم آن اس تی بگیرم همونجا صربان قلب بچه افت داشت و کیسه ابم پاره شد. اونم تو ۳۶هفته و ۴روز

ظاهرا چیزی از زایمان نمیدونی