2777
2789
عنوان

موقع زایمان همسر کنار آدم باشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 106 پست
زایمان طبیعی اکثر اوقات با درد ناگهانی هستاز روز قبل که اطلاع نداریتاریخش گفته میشه نه کاملا دقیقسزا ...

درد ناگهانی چیه

حداقل سه چهار ساعت زایمان طول می‌کشه

تو همون مدت می‌تونه راه بره ،دستشویی بره ،ورزش های مخصوص زایمان رو انجام بده

لازم نیست کلشو رو تخت باشه و رو تخت دستشویی کنه که

درد ناگهانی چیهحداقل سه چهار ساعت زایمان طول می‌کشهتو همون مدت می‌تونه راه بره ،دستشویی بره ،ورزش ها ...

منظور من دستشویی نبود

لطفا پست منو یکبار دیگه بخونید بعد نظر بدین

گفتم اکثر مواقع درد ناگهانی

شماها چرا برای دستشویی بحث میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما مدفوغ کردی فکر کردی بقیه هم باید بکنن!!! نه یه روز غدا نخوردن انرژی کم نمیکنه،،،، بهانه تراش ...

اتفاقا من مدفوع نکردم 

شما انقدر بددهنی آدم ترجیح میشه باشما اصلا همکلام نشه.

چون شما مدفوغ کردی فکر کردی بقیه هم باید بکنن!!! نه یه روز غدا نخوردن انرژی کم نمیکنه،،،، بهانه تراش ...

همون حین دردها هم میتونن راه برن ،ورزشای زایمان رو انجام بدن و دستشویی برن دوش بگیرن از جکوزی زایمان استفاده کنم ،لازم نیست نیست کلا رو تخت باشن و روی تخت دستشویی کنند

وقتی فول شدن فقط رو تخت دراز میکشن و بچه خارج میشه

منظور من دستشویی نبودلطفا پست منو یکبار دیگه بخونید بعد نظر بدینگفتم اکثر مواقع درد ناگهانیشماها چرا ...

منم گفتم درد زایمان  ناگهانی نیست و چندین ساعت طول می‌کشه

اوایل فاصله دردها طولانیه و درد سبکه

ممکنه حتی یک روز طول بکشه

همون حین دردها هم میتونن راه برن ،ورزشای زایمان رو انجام بدن و دستشویی برن دوش بگیرن از جکوزی زایمان ...

شما زایمان طبیعی نداشتی ظاهرا وگرنه میدونستی اولا که همه بیمارستان ها جکوزی ندارن دوما خیلی ها اصلا اجازه نمیدن از تخت پایین بیان مخصوصا اونایی ک ای یو جی ار هستن باید آن اس تی مدام وصل باشه

حتی شروع درد هم در هر کسی متفاوته

یکی چندروز طول میکشه

یکی جند ساعت

اصلا قانون و قاعده کلی نداریم

همونجوری که بارداری هرکسی متفاوته

زایمان هرکسی هم متفاوته

مدفوع کردن هم برای پرسنل زایشگاه بسیار عادیه

شما زایمان طبیعی نداشتی ظاهرا وگرنه میدونستی اولا که همه بیمارستان ها جکوزی ندارن دوما خیلی ها اصلا ...

اتفاقاً زایمان طبیعی داشتم

خودمم کادر درمانم

Iugr ها رو که سزارین میکنن چون معمولا خونرسانیشون مختله 

Nst هم مداوم نیست گاهی میگیرن

منظورم اینه زایمان میکنن پاشون که مشکل دار نشده هر زمان دستشویی داشتن میتونن برن سرویس بهداشتی

لازم نیست خودشونو حبس کنند و تو زایمان دفع کنن

ماماهای بهداشت ،خود دکتر زنان میگه یبوست نباید داشته باشند و ملین بخورم زایمانشون راحت تر باشه

همه ی اینا از نا آگاهی میاد نه اینکه طبیعی باشه

یکی دفع کرد موقع زایمان طبیعی نیست بخاطر عدم رعایت خودش بوده ولی دکتر و ماما که نمی‌تونن اون موقع فحش بهش بدن که

مجبورن تحمل کنن و بگن زور زدن رو قطع نکنه

اتفاقاً زایمان طبیعی داشتمخودمم کادر درمانمIugr ها رو که سزارین میکنن چون معمولا خونرسانیشون مختله N ...

اتفاقا معلوم شد که کادر درمان نیستی

وگرنه آن اس تی مدام وصله

ا یو جی ار هم دلیل سزارین نیست تا وقتی افت صربان نداره

میتونید یکم مطالعه کنید.

اتفاقا معلوم شد که کادر درمان نیستیوگرنه آن اس تی مدام وصلها یو جی ار هم دلیل سزارین نیست تا وقتی اف ...

من کادر درمانم

معلومه تو هیچی نیستی

منظورم اینه زایمان میکنن پاشون که مشکل دار نشده هر زمان دستشویی داشتن میتونن برن سرویس بهداشتی

لازم نیست خودشونو حبس کنند و تو زایمان دفع کنن

ماماهای بهداشت ،خود دکتر زنان میگه یبوست نباید داشته باشند و ملین بخورن زایمانشون راحت تر باشه

همه ی اینا از نا آگاهی میاد نه اینکه طبیعی باشه

یکی دفع کرد موقع زایمان طبیعی نیست بخاطر عدم رعایت خودش بوده ولی دکتر و ماما که نمی‌تونن اون موقع فحش بهش بدن که ،وگرنه دیدن مدفوع یا بوش برای هیچکس عادی نیست

مجبورن تحمل کنن و بگن زور زدن رو قطع نکنه

تو خواستی زایمان کنی همین کارو بکنمن رفته بودم آن اس تی بگیرم همونجا صربان قلب بچه افت داشت و کیسه ا ...

خوبه هرکسی هم مخالف شما باشه

بهش میگی چیزی از زایمان نمیدونی

لابد فقط تو می‌دونی و اطلاعات غلطت😊😂😂😂😂😂

حالا شما یه کاری کردی وسط زایمان اشکال نداره ولی چیزی نیست که بگی برای همه پیش نیاد

چه طور پیش دکترا و پرستارا دستشویی کنی عیب نداره ولی پیش نزدیکترین فرد زندگیت عیب داره والا تا اونجا ...

دقیقا چقدر حرفتون به دل نشست 

تا زمانی که این افکارا تو ذهن مردمه ایران درست بشو نیست 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌