2777
2789
عنوان

موقع زایمان همسر کنار آدم باشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 106 پست
تو واقعا خوشبختی بانو:))

مرسی عزیزم 🙏❤️😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طور پیش دکترا و پرستارا دستشویی کنی عیب نداره 

ولی پیش نزدیکترین فرد زندگیت عیب داره 

والا تا اونجا که میدونم تو ایران اشکال داره،،، چون مردسالاری هست،،، حتی موقع زایمان هم باید به فکر شوهرت باشی که ازت سرد نشه 

ولی تو کشورهای دیگه اتفاقا خیلی هم تاکید میکنن مرد کنار همسرش باشه و بهش آرامش و امید بده 

خب باید مدفوع کنی 

اگر مدفوع نکنی بچه در نمیاد که 

دکتر هم تو اتاق التماس می کنه فشار بیار دستشویی کن تا بچه بیاد بیرون 

اصلا هم ترس نداره

بعدم شوهرت اگر نیست باشه و واقعا دوستت داشته باشه که بدش نمیاد ازت 

شوهرت اون طرف رو نگاه نکنه ،روش رو بکنه سمت تو 

نه بویی میاد ،هیچی نترس 

گاز معده هم نمیره ازت 

فقط با فشار بچه مدفوعت به صورت آب میاد 

نه صدایی ،هیچی 

پس نترس 

و اگر می خوای شوهرت پیشت باشه ،چه بهتر ،بهش بگو اون طرف رو نگاه نکن که بچه در میاد 

فقط روت رو کن به من و ماساژ بده دستمو

از همسر ادم حجالت میکشه؟؟

من برام عجیبه اینچیرا ک میگین ببینه سرد میشه و

چون شوهرم برام بعد زایمان سشوار میگرفت با اون همه بخیه 😂

یا مسکلی داشتع باشم میگم بیا نگام کن ببین چی شده 

خیلی حرفاتون عجیبه واسم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

من که سزارین بودمو تو بحث شما جوابی ندارم ولی تا حالا جلو همستون پیش نیومده دستشویی کنین که انقدر این موضوع براتون عجیبه؟ شوهرته هاااا همه چیت با اونه نگران یکم دستشویی که شاید بیادی😐😐

آخه من خودمم حس میکنم راحت نیستم اگه اون باشه چون آدم خیلی تو پوزیشن بدیه واقعا

خب باشه

مگه موقع ساختن همون بچه آدم تو همین پوزیشن نبود

موقع درد و سختی و رنج قراره شوهرم کنارم نباشه پس تو خوشی خم نباشه

چه طور پیش دکترا و پرستارا دستشویی کنی عیب نداره ولی پیش نزدیکترین فرد زندگیت عیب داره والا تا اونجا ...

نه بحث مرد سالاری نیست 

آدم پیش دکتر و پرستار حداقل خیالش راحته که اونا دکترن و غریبه ان و کارشون اینه و عادی شده براشون ولی خب شوهر نه

خودم که تجربه زایمان نداشتم و نخواهم داشت

ولی به نظرم چیز بدی نیست، خواهرم موقع زایمان کنار همسرش بود، خودش که راضی بود از بودن همسرش 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خب باید مدفوع کنی اگر مدفوع نکنی بچه در نمیاد که دکتر هم تو اتاق التماس می کنه فشار بیار دستشویی کن ...

یعنی تو زایمان طبیعی همه واقعا مذوفوع میکنن؟؟؟ 

خب کاش از یه روز قبل چیزی نخورن

بستگی به مردش داره. مردای ایرانی نه. مردای خارجی آره😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خوب نیست،آدم تو وضع بدی هست درسته شوهرته،ولی فکر کن زنانگی یه زن کلا بهم میریزه میدونی چی میگم شاید بعدن سرد بشه

چه کاریه 

یابعضیا میگن بزار درک کنه درد کشیدی ،یا میگن دیگه شوهر نیست اگه سرد شد که اصلا ربطی نداره ،آدم ژولیده وکثیف میشه دوست نداره شوهرش تواون وضع ببینه چه برسه زایمان که میری میبینی