_نیلی_جان_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3280 عنوان کیا دوست دارن ی سره خونه تنها باشن 106 بازدید | 13 پست دقت کردید اصلا ذهنتون باز میشه خونه اهنگ گوش میکنید چراغارو خاموش میکنید نور طبیعی بیاد و با خدا حرف میزنید😍لامصب نمیتونم تو خونه تنها شم ی خواهر رو مخ دارم کاش تک فرزند بودم کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶 دیروز | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چکاوک73 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4238 من آرزوی تورو داشتمخونه بابام کوچیک بود همش تو هم بودیمالان غربت ازدواج کردم توی یه استان تنهامبعض وقتا کلافه میشم از تنهاییبعضی وقتام که خانواده شوهرمو میبینم کلافه تر گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
_نیلی_جان_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3280 دقیقاا منم متاسفانه یه داداش دارم که نمیزاره تنها باشم:/ بیا بغلم😂🫂 کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
_نیلی_جان_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3280 من آرزوی تورو داشتمخونه بابام کوچیک بود همش تو هم بودیمالان غربت ازدواج کردم توی یه استان تنهامبعض و ... بببن به همون اندازه که دوست داریم بقیه کنارمون باشن به همون اندازه هم دوست داریم تنها باسیم کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
چکاوک73 عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4238 بببن به همون اندازه که دوست داریم بقیه کنارمون باشن به همون اندازه هم دوست داریم تنها باسیم آرههمیشه میگم خدا ارزوی منو زیادی براورده کرد گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
_نیلی_جان_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3280 من تو خونه رژه میرم با خودم حرف میزدم 😂😂کس.خلم خودتونین اتفاقا تنهاییو همین چیزاس حال میده دیگ 😍😂 من دیگ آرزوم شده خونه تنها باشم و اینطوری با خودم حرف بزنم کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
goli09__ عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 3646 اتفاقا تنهاییو همین چیزاس حال میده دیگ 😍😂 من دیگ آرزوم شده خونه تنها باشم و اینطوری با خودم حرف بز ... خیلی خوبه