2777
2789

اتاق خوابمون هواش یجوریه زمستونا سرد تابستونا گرم..

همیشه وقتی تنهاییم با شوهرم تو حال تشک مینداختیم میخوابیدیم تختخوابم تو اتاق خواب بود ،ولی الان برای زایمانم میخوام تختخوابم رو بیارم حال و بجاش کمدو وسایلای بچرو بزارم اتاق خوابم اخه فضاشم کوچیکه با وجود تخت نمیشه کمد بچرو گذاشت..

با این حال تنها جای دیگ ک میشه کمد بچرو گذاشت راهرو خونس ک دور از دید حال و اشپزخونه و بغل اتاق خواب..

حالا بنظرتون خوبه تخت رو بیارم حال و بجاش کمد و وسایلای بچرو بچینم اتاق یا نه کمدشو بزارم راهرو؟

نظرتون چیه کمکم کنین گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترعموم تخت یکنفره گذاشته بود حال میگفت تو اتاق دلم میگیره همه تو حال باشن 

من ولی کیف میکردم تو اتاق با دخترم تنهایی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بستگی به اقوام داره 

من چون کسی نمیاد خونمون و حرف بقیه برام مهم نیست همیشه راحتیمو در نظر میگیرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

وقتی جا نداری این همه تیر و تخته چیه اخه میخرید

یه کم برا بچه بزار تو اتاق

هر سه رو تشک تو حال بخوابید

انشالله بعدا خونه بزرگ گرفتی سرویس خواب بخر

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

جالب نیست زشت تخت خواب پدیرای باشه .ی مدت جمعش کن بزار انبار یا بفروش وسایل بچه بیچین ت اتاق خودتونم ت حال جا بندازین شبا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚