2777
2789
عنوان

تو این وضع چه کنم وسط اتوبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 135 پست
فهمییدم چقد خوشبحال آقایونه....حداقل میتونن همونجا کارشونو کنن راحت...تو نایلون‌..خخخخخخخخ

وای دقیقا منم میخواستم همینو بگم الان خخخ

ی بار یادمه ی پسر بچه اونجا شو کرده بود داخل بطری ، داشت جیش میکرد خخخ

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وایستاد حتما برو پالتو پافری چیزی همرات نیس؟؟؟ بگیر دورت

فعلا که ایست نکرده نه توی چمدونم توی پایین اتوبوس دارم همراهم هیچی نیست

خواهر بقیه جیشمم بکنم یا نگه دارم ؟

فعلا که ایست نکرده نه توی چمدونم توی پایین اتوبوس دارم همراهم هیچی نیستخواهر بقیه جیشمم بکنم یا نگه ...

نمیدونم صندلی کثیف نشه چیزی بذار زیرت

وایستاد بگو صندوق رو باز کنن پالتو از چمدونت بردار 

استارتر امیدوارم مشکلت حل شده باشه ولی اگر شما مثانه ضغیفی دارین حتما دفعه بعد یکeasy pee یا همون توالت سفری مدل سرپایی بانوان تهیه کنید که دچار مشکلات این شکلی نشید هم سیلیکونیشون هست هم کاغذ ضدآب 

خواهی که ز هیچکس به تو بد نرسد؟ بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش.❤️🥂

فعلا که ایست نکرده نه توی چمدونم توی پایین اتوبوس دارم همراهم هیچی نیستخواهر بقیه جیشمم بکنم یا نگه ...

میخوای بقیه جیشتم بکنی؟!

دوست عزیز خجالت نمیکشی؟

اگه به لباست پس داده حتما صندلی هم جیشی شده صندلی خونه تون که نیست اون صندلی عمومی هست

آفتاب بخوره بوی گند برمیداره به مرور اون اوتوبوس رو