2777
2789
عنوان

تو این وضع چه کنم وسط اتوبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 136 پست
با پد خیس و پشت لباس خیس کجا بلند بشم برم

ولی دختر پاشو الان میزنع به صندلی بدتر ابروت می‌ره ...لعنت به مثانه و کلیه ی ضعیففف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم بلند بشم همین جا تا پایان سفر بشینم همه که پیاده شدن پیاده بشم

چاره نیست .اما بعدش و میخوای چه کنی ...برو تو نت به ترفندی هست برای قطع کردن جیش .پشت مچ پاتو یکم بالاتر باید فشار بدی جیشت یه مدت قطع میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اره ممکنه اگه کناریات خانومنو حواسشون نیس یه دیقه شلواره بکش پایین پدای خیسو با شال یا روسری چیزی تع ...

پد 1 دونه دیگه دارم ولی نمیدونم همه روتو همین قبلی ها بکنم یا جدید بزارم گرفتارم

خدا رو شکر 2 تایی خوابیدن

به راننده بگو جایی که زیر جاده تونل‌هایی برای گذر آب(که کم هم نیستن)گذاشته شده واایسته بگو اوژانسیه.

توی اون گذرگاه آب خوبه برای قضای حاجت کسی بهت دید نخواهد داشت.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

پد 1 دونه دیگه دارم ولی نمیدونم همه روتو همین قبلی ها بکنم یا جدید بزارم گرفتارمخدا رو شکر 2 تایی خو ...

خب خداروشکر خوابن 

از من میشنوی بشین پایین صندلی شلوارتم بکش پایین شالی پارچه ای پافری چیزی همراته بگیر زیرت و کامل تخلیه کن خودتو 

بعد همه ی اینارو تو نایلون بندازو گره بزن بوش نیاد