2777
2789
عنوان

دلم برای خودمو شوهرم سوخت 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درمان خانگی برای شوره هست بگرد ببین گلم

جواب نداده از گل ختمی تا سرکه سیب و... چیزا دیگه امتحان کردم حتی مدل شون جوریه بعد یه مدت به مارک شامپو استفاده میکنم مقاوم میشن مجبورم مارک شامپو عوض کنم 

سردرگمم 🙂

دکتر رفتید ؟

رفتم یبار می‌گفت شامپو بزار بیست دقیقه روی سرت بمونه اینجور حرفا تاثیری نداشت توی گوگلم سرچ کردم نوشته بود فقط میتونی کنترلش کنی درمان قطعی نداره الان چند ساله درگیرم 

سردرگمم 🙂

رفتم یبار می‌گفت شامپو بزار بیست دقیقه روی سرت بمونه اینجور حرفا تاثیری نداشت توی گوگلم سرچ کردم نوش ...

یکی اینجا چند وقت پیش درمان قطعی گفته بود کاش پیداش میکردم عزیزم بهت میگفتم 🥲

یکی اینجا چند وقت پیش درمان قطعی گفته بود کاش پیداش میکردم عزیزم بهت میگفتم 🥲

یه تاپیک بود درمورد همین سبوره درماتیت فکر کنم خوندمش آقاعه می‌گفت درمان شده اما دکترا شهر ما خوب نیستن اونقدر☹️

سردرگمم 🙂

یه تاپیک بود درمورد همین سبوره درماتیت فکر کنم خوندمش آقاعه می‌گفت درمان شده اما دکترا شهر ما خوب نی ...

چون اینجوری هر چقدر شامپو بزنی ریشه موهات ضعیف تر میشه موهاتم ممکنه ریزش پیدا کنه 

ضد شوره است شامپو اگرنه نمی‌خواستم این ماه ازش

ی روش بگم بهت 

سرکه سیب بزن ب موهات بیست دیقه نیم ساعت بمونه برو حموم بشور دو سه بار استفاده کنی کلا شوره رو از بین میبره تضمینی