یه کار دفتری پیدا کردم از هشت صبح تا پنج عصر حقوقشم خوبه ، خیلی دودل هستم شاغل بودن سخته اره؟ قبلا یمدت شاغل بودم سختم بود یکم ولی دوسش داشتم به دلایلی نشد ادامه بدم ، وضعیتمونممتوسطه حقوق شوهرم کفاف نمیده دوس دارم خودم درآمد داشته باشم
بنظرتون خانه داری بهتر هست یا کار کردن؟شما همچین کاری پیدا میکردید میرفتین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
از من میشنوی خانه داری بخدا نه تنها کمک خرج نمیشی بدتر به زندگیت اسیب میزنی نه غذا درستی میتونی درست کنی وقتیم میای خسته کوفته مگه رمق غذا درست کردن دارع ادم