2777
2789
عنوان

امام جواد خیلی حاجت میده بچه ها🫠

36 بازدید | 3 پست

من یه مشکل اداری داشتم

که اصلا حل نمیشد

دو هفته پیش دوباره پیگیر شدم

گفتن نمیشه 

یهو ب دلم افتاد از امام جواد کمک بگیرم

2بار دعا توسل خوندم از ته دل صداشون کردم ائمه رو

چندتا ذکر یا جواد ادرکنی گفتم و نذر امام کردم اگه کمکم کنن در حد 100 هزار تومن هم که شده به نیازمندی کمک میکنم

دیروز دوباره رفتم اداره

برعکس همیشه با روی خیلی خوش ازم استقبال کردن و احوال پرسی

و در طی فقط 15 دقیقه

شاید هم کمتر

مشکلم کلا حل شد و موافقت شد با خواسته م

از دیروز همش دارم از آقا تشکر میکنم و نذر م ادا کردم

خلاصه که کمک بگیرید خیلی مهربونن❤️❤️❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چقد عالی تاپیکت خیلی حس خوب داشت😍

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عالی تاپیکت خیلی حس خوب داشت😍

مرسی خوشگلم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)