2777
2789
عنوان

اطلاع دادن به خانواده ها بخاطر قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 47 پست
نمیدونم اون خودشو چوس کرده من باید طلبکار باشم مثلا..

چندروز سکوت کن بعد خودت یه شب رویایی درست کن کاری کن یادتون بره . مارای سمی واسه زنوشوهرزیادن تو خوب باش

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ زدم ب خانوادش گفتم کارتون اشتباه بود.‌ حقیقت منم نمیخام بمونم تو این زندگی

تاهمینجاکافیه ک گفتی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

رویایی چیه اون باید بیاد معذرت من چرا خودمو کوچیک کنم

مردا معمولا اهل این داستانا نیستن حالا خودت میدونی

منم خیلی اذیت شدمم

مردا جدیدا نمیدونم چرا اینقد قهر میکنن.🙃🙂برعکس شده کاملا...

همین شوهر من .التماسم نیکرد با کس دیگه ازدواج نکنم.الان داره این گهارو میخوره.خیلی پشیمونم براش دل سوزوندم

چ خوب عزیزم‌.... هعی منم نمیدونم چکنم... دلم گرفته

ببین اصلن نباید برات مهم باشه چی به شوهرت میگن .فقط برو خرید اون چیزی که دوست داری وفکر میکنی خوبه  روبخر .جلوی شوهرت هم اصلن از خانواده اش به خصوص خواهرش بد نگو نمیخاد خوب بگی .وای بدشون رو هم نگو وقتی تو زندگی حرفی از خانواده ی شوهر نزنی کم کم از ذهن شوهرت پاک میشن .شوهرت فراموششون نمیکنه ولی دیگه هم مثل قبل یاد اونا نیست .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

نه قطعا شوهرتو باید ادب کنی خودت.

غذا ک میگن درست کنید موقع قهر شعورتون رو میرسونید رابطم که میگن داشته باشی هرز نپره چجوری ادبش کنی؟

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

غذا ک میگن درست کنید موقع قهر شعورتون رو میرسونید رابطم که میگن داشته باشی هرز نپره چجوری ادبش کنی؟

بچه ننه س شوهرش گفتم بچه ننه بودنش رو ادب کنه.

وگرنه کسی که هرز میپره ثانیه به ثانیه هم رابطه داشته باشی باهاش اون هرز میپره ربطی به زن و رابطه ش نداره اون خودش فاسد هست.

شایدم اشتباه منو ریپ زدین!