2777
2789

من بعد از پسرم تا ۸ سال بچه نخواستم.....استدلالمم این بود از لحاظ مالی بهتر بهش میرسم ، الان پسرم ۸ سالشه 

اما دو سال آخر نشستم فکر کردم ، که من در آینده فقط همین ۱ دونه بچه رو دارم ، از رزق و روزی میترسیدم میگفتم به بچه ام بهتر رسیدگی کنم ....بعدش گفتم آیا این کار من کُفر حساب نمیشه که خدا بارها بارها در قرآن گفته من روزی رسان هستم ! گفتم اگر دچار کفر بشم خدا کاری می‌کنه پولم به همون یکی هم برکت نکنه و براش خوب نباشه ! دلیل دیگه ام این بود در زمان های آینده خدایش فقط یک بچه داشته باشم کمه ....قرار نیست من بچه ام برای من کاری کنه یا انتظاری داشته باشم همینکه بدونم ۲ تا فرزند دارم خیلی حس بهتری دارم تا فقط ۱ دونه ....این شد الان دوباره بعد ۸ سال باردار شدم الحمدلله از اون افکار بیرون اومدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت از سطح بالا چیه؟

سفر خارجی و داخلیش به راهه؟خونه داره ماشین داره پس انداز برای آینده بچش داره؟

با نهایت احترام ۳۰ تومن حقوق سطح بالا برای دو فرزند داشتن نمیبینم همسرم معلمه با اجاره مغازه و خصوصی درآمدش این حدود میرسه هنوز بچه ندارم حقوق خودمم به کنار البته

دو تا سه تا خیلی خوبه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

و تازه قرار نیست پدر مادر اینده بچه رو تا صدسالگی بچه تضمین کنن از یه سنی به بعد بچه خودش باید تلاش ...

با این تورم الان بچه چقدر تلاش کنه بتونه خونه بخره یا رهن کنه؟خدایی حرفایی میزنیدا الان جوونا بدون حمایت خانواده حتی نمیتونن یه لیسانس بگیرن 

معقوله در کنار کمک بهشون استقلالم یاد بدن بچه مفت خور بار نیاد