بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکلات زیاد داریم. دیشب شوهرم میگفت کاش شجاعتی ک الان دارم برا جداشدن قبل از دخترمون داشتم. و گف ک د ...
من تاپیکاتو یه نگاه انداختم
یکم تحمل کن پول جمع کن خونه ام که به اسمته
طلاق اصلا اسون نیس
دخترت ممکنه ضربه روحی بخوره
دختر نیاز به مادر داره
یوقت نامادری بالا سرش نیاد
بیشتر فکر کن لطفا به خاطر دخترت
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من مجبورم دخترمو بدم ک بتونم برم سرکار. دخترم ۲ سالشه ب شدت پدرشو دوس داره باهم وقت میگذرونن
پدرش که نمیتونه کارشو ول کنه بچه رو بزرگ کنه! محبور میشه زن بگیره اگه زنش بچه رو اذیت کرد چی؟ اگه تیرطایفه زنش به بچه ت تجاوز کردن چی؟ میتونی بعدش بدون عذاب وجدان ادامه بدی؟ اگه شوهرت خیانتکاره طلاق بگیر بچه رو ببر اگه خیانت نمیکنه مشکلات دیگه داره برید مشاور حلش کنید شما دیگه خودتون دونفر نیستین که بخواین خودتون رو درنظر بگیرین یه بچه دارید. در ضمن بچه ای که دوسالگی بذاریش و بری دلیلی نداره بعدا بیاد سراغت و مادر صدات کنه
چرا ندیده دلم برای دخترت گرفت خودم یه دختر دارم یه روز کار داشتم جایی بودم شوهرم نه غذای درست حسابی داده بود بهش نه درس باهاش کار کرده بود موهای به هم ریخته 😔دختر بچه خیلی به مادر احتیاج داره
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بچتو بگیر ازش طلاق خشک و خالی چه بدرد میخورهنذار زیر دست غریبه بزرگ شه هیچ کس دلسوز تر از مادر به بچ ...
من خودم جونم ب دخترم بسته ست. ولی چون شوهرم از جشم خانوادم افتاده دخترمم خیلی نمیخان. اما از این سمت خانواده پدریش خیلی ارتباط خوبی باهاش دارن. ی عمه داره بچه دارنمیشه خیلی وقتا کاری داشته باشم اونجا میزارم. اون جون میده برا دخترم
اگ من دخترمو ببدم نمیتونم کارکنم. چون فعلا خیلی کوچیکه