2777
2789
عنوان

ممکنه اگه به خودم نرسم پسری که مامانش دافه ولم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
سعی کن همیشه آراسته باشی من که خودم دخترم یکم موهای صورتم و ابروهام در میاد اذیت میشم دلم نمیخاد تو ...

حوصله ندارم اصلا دلم میخواد فقط بخوابم 

هیچی نمی‌خوام ، دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه که بخوام تمیز و مرتب باشم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من منظورم این نبود پر مو و کثیفی باشم فقط اصلاح صورت منظورم بود و سادگی تیپ

اصلاح صورت روتین زندگیت کن 

نه چهره منظم و تیپ خوب 

لازم نیست که حتما آدم عملی باشه 

اما احتمالا شما هم با معاشرت مداوم تغییراتی می‌کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم اصلا دلم میخواد فقط بخوابم هیچی نمی‌خوام ، دیگه چیزی خوشحالم نمیکنه که بخوام تمیز و مرتب ...

شما احتمالا یا افسرده ای 

یا کم خونی داری و یا ویتامین د بدنت کمه 

تیرویید 

یک بررسی کن خودتو عزیزم 

اکرم مشکل خانوادگی دارید برطرف باید بشه 

شما احتمالا یا افسرده ای یا کم خونی داری و یا ویتامین د بدنت کمه تیرویید یک بررسی کن خودتو عزیزم اکر ...

نه مشکل خانوادگی نیست

اصلا حوصله ندارم نمبدونم چرا چن وقته اینطوری شدم قبل پاییز خیلی ذوق داشتم رفتم لباس پاییزی و کفش و.. آماده کردم 

لوازم آرایشی خریدم تیغ و تیغ صورت خریدم اصلا حوصله ندارم استفاده کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اره راست میگی اگه پسره بگه من ساده می‌خوام چی

من تقریبا تو این مورد گیر افتادم، خانواده شوهر دنبال درس و تحصیل و اخلاق و کارهای اجتماعی نبودن، منم دختر ساده و دنبال این کارا،. اول اومد خواستواری و گفت من مثل تو میخوام ولی بعدکه ازدواج کردیم دیدم نه سطح تفکرش همون خانواده شه. مثلا گفته بودم غذا نپزم چی میشه؟ میگفت اصلا طوری نییت خودم میپزم الان جنگی راه ميندازه که مامان غذا میپزه تو نمیپزی،. در حالی که نن بچه دارم و شاغل و خودشم ظهر توی شرکت غذا میخوره. 

سطح تفکرش اگه واقعا با اونا فرق کنه خوبه ولی خب ممکن هم هست دروغ بگه، بعدم مرد ایرانی کلا تایپ خانواده شونو به خودشون میگیرن 

اگر واقعا دوستش داری و نخوای از دستش بدی باید به خودت بیای مردا ۹۰ درصد می‌رن زنی رو پیدا میکنن که اخلاقای مشترک با مامانشون دارن

تو هم اگر اینطوری ادامه بدی بله متاسفانه سرد میشه و میره

برو ارایشگاه مو رنگ کن ابروت درست کن لیزر برو برای موهای زائد ولی ژل و اینا نزن 

اگر واقعا دوستش داری و نخوای از دستش بدی باید به خودت بیای مردا ۹۰ درصد می‌رن زنی رو پیدا میکنن که ا ...

آها 

پس معلومه به هم نمیایم