2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین این بچه خیلی باهوشه یا معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 65 پست
ای بابا ادم نمیدونه چیکار کنه واقعا سخت بگیری هم بچه استرسی میشه نگیری هم ممکنه بعدا ناراضی باشهخودم ...

بچه نمیفهمه منم اون موقع ها خوش بودم مامان یه بار پاشو تو مدرسم نذاشت نگفت نمره هاتو ببینم الان ک عقلم رسیده میگم کاش سال کنکورم کتکم میزد ب ولله راضی بودم دستشم میبوسیدم

ولی شما وسط باش ن از این ور بوم بیوفت ن از اونورش

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نه اتفاقا یه سری کلاس ها براشون عالیه زمان طلاییشون هم تا هفت سالگیه

نه حرف من از نظر علمی درسته

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه نمیفهمه منم اون موقع ها خوش بودم مامان یه بار پاشو تو مدرسم نذاشت نگفت نمره هاتو ببینم الان ک عق ...

اره حتما پسر من زمینه اضطراب هم داره نمیتونم فشار بیارم بهش همینجوریش هم خیلی نق میزنه هم میره پیش دبستانی هم مهد زبان

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
اتاقش مثل ضایعاتی میمونه یعنی از برچسب جوراب هم نمی‌گذره باهاش یه چیزی درست می‌کنه ،متاسفانه من جایی ...

نه اینجا که قدر بچه ها رو نمیدونن 

جاهای دیگه واقعا به بچه ها به چشم سرمایه آینده نگاه میکنن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
اره حتما پسر من زمینه اضطراب هم داره نمیتونم فشار بیارم بهش همینجوریش هم خیلی نق میزنه هم میره پیش د ...

به نظر من فشار نیس تا این حد خونوادن بچه وقتی فرهنگی باشن و باشتکار بچه از روی اخلاقیات یاد میگیره نه از روی امر و نهی وقتی ببینه مامانش داره کتاب میخونه اونم میخونه ولی زورش کنی نمیخونه باید لذت ببره از خوندن

عمه من دوتا بچه داره یه پسر 15 ساله یه دختر 12 ساله اینا وقتی بچه بودن پا به پاشون درس میخوند با این که خودشم دبیر بود الان دخترش اصن نمیخاد بهش بگی ساعت 6 صبح جمعه پا میشه میشینه سر کلاس زبان تا8 بعدم از جاش بلند نمیشه مگه کل تکالیف رو بنویسه یعنی بهشم بگی بیا بریم بازی نمیاد بعدشم میرن کلاس کامپیوتر تا ظهر بدون این که کسی بهشون بگه 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔