2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین این بچه خیلی باهوشه یا معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 65 پست

ببر تست ای کیو ازش بگیر تا بچه هس اگه هوشش بالا بود ببرش کلاس من دلخورم از خونوادم که با ضریب هوشی 141 منو هیچ کلاسی نفرستادن حتی تو مدرسه هم نظارت نداشتن من راحت میتونستم جهشی بخونم ولی تو مدرسه دولتی کی اهمیت میداد

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اینجوری نگو خانوم ،طیف های مختلف داره

بله میدونم اما فرقش چیه، مشکل بلاخره هست،پشت مشکل که نمیشه قایم شد. منظور اینه درهرحال اوتیسم چیزی نیست به بقیه بگی بچه ت اوتیسم ه انگار مثلا هیچ چیز خاصی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر تست ای کیو ازش بگیر تا بچه هس اگه هوشش بالا بود ببرش کلاس من دلخورم از خونوادم که با ضریب هوشی 1 ...

ماشالا چه ضریب هوشی بالایی دارید 

آخه الان اینقدر خیلی ها درگیر پول درآوردن از بچه ها شدن

میترسم درگیر این مراکز استعداد یابی بشم چیزهای الکی بهم بگن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

دختر منم اینجوریه از ۱۱ماهگی خیلی رسا حرف زد و خیلی خلاقه ،اتاقش پر از کاردستی و نقاشیهای عجیبه ،تو درس کمی حواس پرته ولی معلمش خیلی ازش راضیه حواس پرتیش هم بخاطر اینه که ذهنش درگیر اطرافه، من با یه استادی حرف زدم گفت اجازه بده روال طبیعی زندگی کنه به بچه فشار نیار 

ببر تست ای کیو ازش بگیر تا بچه هس اگه هوشش بالا بود ببرش کلاس من دلخورم از خونوادم که با ضریب هوشی 1 ...

منم ۱۳۲ بود خانواده پیگیری نکردن دانشگاه یه تحقیق ارائه دادم برای داروی انسولین استادا اهمیت ندادن گفتن دلت خوشه نهایت من شدم یه کارمند استعفا داده خانه دار

الان کلاس طراحی میرم یه بار چیزی رو یاد میده من سریع گرفتم 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

دختر منم اینجوریه از ۱۱ماهگی خیلی رسا حرف زد و خیلی خلاقه ،اتاقش پر از کاردستی و نقاشیهای عجیبه ،تو ...

ماشالا بهش

آخه پسر منم ذهنش خیلی درگیر اطراف میشه گاهی فکر میکنم مثل بچه های دیگه لذت نمیبره 

ماشالا چه ضریب هوشی بالایی دارید آخه الان اینقدر خیلی ها درگیر پول درآوردن از بچه ها شدنمیترسم درگیر ...

مرسی عزیزم 

یه تست آی کیو و یه تست استعداد یابی ازش بگیر خیلی نمیشه بعدش دیگه خودت تصمیم میگیری کجا بفرستیش 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم ۱۳۲ بود خانواده پیگیری نکردن دانشگاه یه تحقیق ارائه دادم برای داروی انسولین استادا اهمیت ندادن گ ...

ما حروم شدیم💔 من بچه باهوشی بودم ولی با پشتکار نبودم تنبل بودم کسی هم کاریم نداشت منم نمیخوندم 

ماشالا بهشآخه پسر منم ذهنش خیلی درگیر اطراف میشه گاهی فکر میکنم مثل بچه های دیگه لذت نمیبره

اتاقش مثل ضایعاتی میمونه یعنی از برچسب جوراب هم نمی‌گذره باهاش یه چیزی درست می‌کنه ،متاسفانه من جایی که استعداد این بچه ها رو پرورش بدن پیدا نکردم 

ما حروم شدیم💔 من بچه باهوشی بودم ولی با پشتکار نبودم تنبل بودم کسی هم کاریم نداشت منم نمیخوندم

من پشتکارم داشتم اما اینجا تو این مملکت ارزشی نداره خواستم مهاجرت کنم که اونم نشد 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

منم حافظه خیلی قوی دارم ولی کسی بهم اهمیت نداد ،همیشه شوهرم میگه اگه کشور دیگه ای بودی الان در جایگاه خیلی بالایی بودی🥲

ای بابا ادم نمیدونه چیکار کنه واقعا 

سخت بگیری هم بچه استرسی میشه نگیری هم ممکنه بعدا ناراضی باشه

خودمم وقتی این چیزها رو از پسرم میبینم هم خوشحال میشم هم نگران میشم که براش چیکار کنم

مدرسه ای که گذاشتمش نه زیاد سخت گیرن نه آسون

بیشتر روی زبان و کامپیوتر کار میکنن

ولی بازم پسرم خیلی راضی نیست

من پشتکارم داشتم اما اینجا تو این مملکت ارزشی نداره خواستم مهاجرت کنم که اونم نشد

ارزش داشت اگه رسیدگی میشد💔 ولی خب متاسفانه تا ب درجه عالی نرسی اصلا حسابت نمیکنن برا همینم اینجا نمیشه بدرجه عالی برسی باید بری 

منم حافظه خیلی قوی دارم ولی کسی بهم اهمیت نداد ،همیشه شوهرم میگه اگه کشور دیگه ای بودی الان در جایگا ...

هعی