2777
2789

بهش گفتم قبضو نشون بدید میگه ندارم

رفتم خودم قبضو گرفتم دیدم سهم ما ۱۸ تومنه

ب نطرتون رک و راست بهش بگم کم و کسری زندگیتونو رو قبص ما نکشید یا محلش نزارم؟

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بارها این کارو کرده ک پول قبضشونو ما حساب کنیم طلبکارن هس

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

کنتور مشترکه؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره کلا مدیریت قبض هارو ازش بگیزین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کنتور مشترکه؟

بله متاسفانه

بگو من گرفتم

میگم و خیلی جدی

بله متاسفانه

چطوری فهمیدین سهم شما ۱۸ تومنه؟ اگه مشترکه معلوم نمیشه که

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بهتره کلا مدیریت قبض هارو ازش بگیزین

دو تا دیگه وجود دارن اینجا بدتر از خودش

بگو مثلا فلانی مشکلی پیش اومده؟

همسر سرکار نمیرن؟

تروخدا اگه مشکل مالی دارید تو عالم همسایگی بگید ...

اگه گفت نه بگو خداروشکر آخه دیدم قبض ۱۸ تومنی رو ۲۰۰ گفتید و چند بار دیگه تکرار کردید گفتم شاید لازم دارید بیشتر براتون بیارم اینطوری استرس نکشید

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*