2777
2789
عنوان

شما بچه کوچک رو پیش مادرشوهر میزارید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میزارم‌ هم پبش عمه هاش هم مادر شوهرم چون تا حالا چیز بدی ازشون ندیدم ولی پیش جاریم که یه جا هستیم نمیزارم چون پسر ۱۲ ساله‌ جاریم هم همین جوریه دست میزنه به اینور اونور بچم

یعنی ب مادرش چیزی نگم؟ تذکر ندم؟

من الان عصبانیم از تاپیک و فکر نمیکنم به آدمی که اینقدر مریض باشه تذکر اثر کنه 

تو اگه فکر می‌کنی یه درصد عقل داره مادرشوهرت حتما تذکر بده 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

شغلمه گاهی واقعا کسی نیست نگهش داره مجبوری میزارم

ببین بعد ده سال، شغل مهندسی ول کردم فقط فقط بخاطر بچه.

من که با اون حقوق، یرای خودم خونه، ماشین خریده بودم، قیدش رو زدم.

بچه ام خود ارضایی یاد بگیره بخاطر پول.

ببر بزارش مهد کودک درست و حسابی.

واااای داری حرصم میدیا والله

اون پول که تهش بچه ام آسیب ببینه، صد سال نباشه

اگه می‌ذاری بهش بگو به بچه دست نزنند.بگو یاد گرفته و خوب نیست بلوغ زودرس میاره.اگه انکار کرد دیگه ادامه نده ولی از بچت سوال کن..اگه سرکار میری حتما مهد بذار هم به چیزی یاد بگیره هم امنه.

نه 

جلوش بچه رو میذاری اونجا 

بگو بلند اونام بشنون

مثلا پسرم دیگه به اونجات دست نزنی 

هر کسی هم دست زد داد بزن سرش 

و ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خودت چی فکر میکنی با این شرایط بزاری یا نه

خودم ندیده بودم فقط پسر جاریم دیدم بهش دست میزنن و میخندن

چندبار دیدم اینکارو میکنه یبارم مامانم دیده بود یواشکی خودشو میماله بمن گفت