2777
2789
عنوان

بنظرتون از قرصیه ک خوردم

32 بازدید | 5 پست

من دو هفتس میرم دانشگاه اضطراب اجتماعی دارم مثلا ۶ عصر کلاس دارم از صبح زود استرس دارم کاری نمیتونم بکنم چیزی نمیتونم بخورم عرق سرد میکنم خلاصه خیلی حالم بد میش 

رفتم دکتر چند تا قرص داد یکیش پرانول ۱۰ هست 

امروز برا اولین بار صبح یکی خوردم الان خیلی بی خیالم حالمم خوبه خونه رو جمع کردم ناهار پختم 

بنظرتون از این قرصه یا کلا امروز حالم خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من 

برای موارد روحی سعی کنید قرص نخورید سعی کنید بامشاوره و روان درمانگر و ....حل اش کنید بابا موسیقی با پیاده روی و ....

گاهی اوقات هم ریشه اضطراب در کم خونی است ، میوه های قرمز زیاد بخور ....

گاهی اوقات در  حال روحی است خودت رو شاد کن، بستنی قیفی لیس بزن وبخور خیلی حالت خوب میشه

اما درمورد این قرص

این قرص رو کسی که بیماری خاص خوردن اون قرص رو هم داره با احتیاط میخوره شما چرا برای یک اضطراب ساده خوردید

ازراه دیگری درمان کنید اضطراب تان را