2777
2789

باردارم ماه هشتم هستم مادرشوهرم رفته شیراز خونه خواهرش 

طبقه بالای پدرشوهرم هستیم من این چندروز حتی پایین هم نرفتم چون از اول اصلا نمیرم شوهرم رفته سر زده 

بعد دقیقا هفته پیش شوهرم سرماخورده بود گف برو خونه مامانت تو سرما نخوری رفتم فرداش که اومدم مادرشوهرم اومد که به پسرم برس و فلان😐

بعد از شوهرم‌پرسیدم‌دیروز شام چی خوردی خونه مامانت گفت صدام نکردن رفتم ساندویج خریدم😐😐😐یه شب خونه نبودم از حرصش حتی به شوهرم سر نزده 

بعد پدرم عمل کرده بود چند روزی خونه پدرم موندم شوهرم میومد شام می‌خوردیم میرفت خونمون مادرشدهرم یه شب هم زحمت نکشید دعوتش کنه پسر خودشو 😐😐😐😐

حالا منم عوض اون روزارو درمیام ولی چون خواهرشوهرام تو ماجرا نیستن فک میکنن من خودم‌از عمد شام و ناهار نمیدم 

چه جوری بهشون بفهمونم

اینم بگم امروز دعوتش کردم پدرشوهرمو والا من تو شخصیت مادرشوهرم نیستم 😐😐

بله دیگ زندگی نزدیک مادر شوهر این مشکلاتم داره

عیب نداره یکی به نفع تو شوهرت خودش ازشون بدش اومد

بعدشم زنه اول فکر‌شکم شوهرش میکرد بعد میرفت سفر اون ک میدونست عروس پا ب ماهه دختراشم بی عرضه بیخود کرد شوهره تنها گذاشت

از مادر شوهرت ناراحتی طفلی پدر شوهرت که بدی نکرده 

من خودم چون پدرشوهرمو خیلی دوست دارم از همه هم بدم بیاد حتی طلاق هم بگیرم باز دوسش دارم و هر کاری از دستم بر بیاد براش انجام میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودتو رو ذره ای برای قوم شوهر خسته نکن . شما وظیفه ای نداشتی خودتم بارداری اونا هم باید درک کنن آدم باردار حال و حوصله ندارم کمر درد داره و هزار چیز دیگه خیلی دلشون می‌سوخت خودشون میومدن پیش پدرشون 

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم