2777
2789
نظر خودش نادیده گرفتن نظر خدا وحضرت محمد و مخالفت باهاش

مسلمونه ،امام که نیست ،ماهم شیعه ایم ،برو خیابون انگار رفتی لس انجلس ، مدل کشور رو دین تاثیر میزاره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلمونه ،امام که نیست ،ماهم شیعه ایم ،برو خیابون انگار رفتی لس انجلس ، مدل کشور رو دین تاثیر میزاره

میگی برم تو خیابون اکثر همونا که تو خیابونن و با اون وضع نه نماز میخونن نه روزه فقط تو شناسنامه نوشته شده واسشون مسلمون

هيچ جا قدرت رو همينطوري نميدن دست كسياينكه راي اورده مسخره أست خودشون گذاشتتش و هدفي هم هست قطعا

خب تقصیری هم ندارید. انقد دوز و کلک تو این چیزا دیدید که دموکراسی برای امثال شما قفله. فکر میکنید همه جا با زدو بند بالا میان. درد بی درمون کشورای دموکراتیکم همینه که احتمال به قدرت رسیدن هررررکسی توش هست، نه یه عده ی خاص

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

کیه این

به تازگی شهردار نیویورک شده

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
میگی برم تو خیابون اکثر همونا که تو خیابونن و با اون وضع نه نماز میخونن نه روزه فقط تو شناسنامه نوشت ...

خب دیگه الان بیشتر مردم همینن، تو کشور ما تر نس بودن با نظر مراجع  هم قانونیه ،ولی منطق چی میگه ؟ از لحاظ دینی خدا دوتا جنسیت افریده  دستکاری کردنش و خوابیدن با همجنس همون  همجنسبازیه ، تر نس یه مشکل روحیه ولی جسم رو تغییر میدن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب دیگه الان بیشتر مردم همینن، تو کشور ما تر نس بودن با نظر مراجع هم قانونیه ،ولی منطق چی میگه ؟ از ...

تر.نس فرق داره با همجنسبازی تر.نس تغییر جنسیت میده یا زن میشه یا مرد 

همجنس‌باز خوب معنیش مشخص

من نمی شناسم. فقط تو اخبار شنیدم ترامپ مخالف صد در صد این خانمه. گفتم شاید به خاطر مسلمونیش هست. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب دیگه الان بیشتر مردم همینن، تو کشور ما تر نس بودن با نظر مراجع هم قانونیه ،ولی منطق چی میگه ؟ از ...

خوب درست بیشتر مردم همینن پس مسلمون نیستن کلامی که کسی مسلمون نمیشه 

نظر خودش نادیده گرفتن نظر خدا وحضرت محمد و مخالفت باهاش

دقیقا خدا میفرماد که تو باید خودت رو با احکام و دستورات من وفق بدی ولی امروزه فرصت طلب‌ها دارن احکام خدارو با خودشون وفق میدن،یعنی حکم خداست که باید با امیال و سلائق من بالاپایین بشه دستخوش تغییر بشه،نه اینکه من از خواسته هام بزنم 

یکی از دوستان قشنگ گفت آخرین جنگ اسلام با اسلامه 

کدوم اسلام؟ اسلام غربی 

نه که تو غرب هس فقط،بلکه توسط غرب یا با تحمیل عُرف غربی تغییر کرده 

نمونه اش همین اجرای کنسرت زنان تو مهد ظهور اسلام (مکه) 

جغرافیا همون جغرافیاس،ولی عیناً غربی ،اونایی هم که تو اون کنسرت شرکت کردن مسلمونای عربستانن 

یا طرفدارای مقتدی صدر تو عراق که میگه ظهور نیازی به زمینه سازی نداره ظهور یکباره اتفاق میوفته،پس این همه حدیث از پیامبر و امامان و حتی آیات قرآن آیا سیاهه اس یا راهنمای ما برای رسیدن به ظهور!! 

غربیا خیلی راحت میتونن شیعه ، سنی،مسلمان و حتی آخوند پرورش بدن یا نه اونارو تغییر بدن با اقناع کردن

شيعه نظري نيست و قوانين اش مشخصهالبته به نظر من اوردنش با اسم يه مسلمون شيعه هركار ميخوان از طريق اش ...

اون آقا از ریشه شیعه اس 

پدرش شیعه اس 

عمه اش یه شیعه ی طرفدار امام خمینی بود ولی زهران ممدانی و باباش یه شیعه ی سکولار هستن،و حتی این خانوم به برادرش خرده میگرفت که تو چجور شیعه ایی هستی که از امام خمینی حمایت نمیکنی 

تا زمانی که شیعه ی سکولار باشی نه تنها برای غرب ضرر نداری بلکه منفعت هستی ،ابزاری هستی برای اینکه حتی ذهن مسلمونارو هم با خودت همراه کنی