2777
2789

بره پیش روانشناس 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علایمش چیع پدرمنم یساله افسردگی گرفته

قبلا رفته دکتر قرص مصرف میکنه؛اما الان مدتی بود با خودش خیلی حرف میزد؛بعد گذشت الان با هیچ کس صحبت نمیکنه علایم دیگه ای نداره فقط با کسی صحبت نمیکنه و جایی نمیره

عزیزم فک میکنی مشاوره تلفنی چی بگه؟؟

من رفتم نهایتش حرفا تو گوش کنه نصیحت کنه 

اول میخاد بگه برو باشگاه ثبت نام کن که من خودم خیلی موافقم 

۳ ۴ تا دوست پیدا کن هفته ای یه بار ببینشون 

سرکار برو 

پذیرش برس 

یه روانشناس خوب تو این زمینه پیدا کنید تا تشخیص بده که آیا واقعا دچار افسردگی شدن یا نه؟ 

و اگر دچار ‌شدن ، شدتش چقدره؟ 

آیا نیاز به درمان دارویی داره یا نه؟ 

اگر نیاز به دارو داشته باشن ، اونوقت مراجعه کنید به روانپزشک. 

یه روانشناس خوب تو این زمینه پیدا کنید تا تشخیص بده که آیا واقعا دچار افسردگی شدن یا نه؟ و اگر دچار ...

زمینه افسردگی رو داره

نمی دونم این صحبت نکردنش دلیلش چیه بقول شما در چه حده افسردگیش که حاضر نیست صحبت کنه

من خودم به شدت افسردم چون که بیناری دارم که نمیتونم کار کنم ازین ور خانوادم همش میگن کار کن بعد دایم خانوادم بدمو‌ پیش بقیه میگن حس خیانت خیلی تلخه دوست ندارم باهاشون صحبت کنم شاید اونم همینه باید مشکلشو پیدا کنی