2777
2789
عنوان

میخوام طلا بفروشم یه سه گرم ریسکه

107 بازدید | 8 پست

میخوام باهاش کلاس رانندگی مو قسطشو بدم ۱۰ کلاسم بوده ۴ تومنشو دادم دانشجوام عروسیمه همهههه پولامون برای عروسی وجهازیه خرج شده از طرفی توی کمدم هیچییی ندارم شوهرمم دستش تنگه نمیتونه ببردم خرید چیکار کنم یه ۳۰ تومن دستمو میگیره یکم گره های زندگیم باز میشه راستی دندونمم خرابه میخوام پر کنم بفروشم پشیمون میشم؟؟ الان خیلی کشیده پایین طلا چه کنم وام اینا ام گرفتم حسابی نمیتونم کاری کنم.

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

نمیدونم عزیزم.ولی یه نصیحت از من داشته باش.همه کارو با هم نخواه انجام بدی. وقتی داری ازدواج میکنی و پولات داره برا عروسی و جهیزیه خرج میشه چرا کلاس رانندگی اسم مینویسی؟میتونستی شیش ماه یک سال بعد سر فرصت اسم بنویسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم.ولی یه نصیحت از من داشته باش.همه کارو با هم نخواه انجام بدی. وقتی داری ازدواج میکنی و ...

چمیدونم یهویی شد تازه دانشجوام هستم هم کلاسای دانشگاهم ورانندگی همش قاطی شده هیچی این مدت یادنگرفتم خاک توسرم😭

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

دندون خیلی واجبهرانندگی هم واجبهاونقدری که طلا اومده پایین روی گرمی که شما میخوای بفروشی یکی دو تومن ...

اره گرمش کمه خیلی میترسم بفروشم یهو طلا بشه گرمی۱۵

چمیدونم یهویی شد تازه دانشجوام هستم هم کلاسای دانشگاهم ورانندگی همش قاطی شده هیچی این مدت یادنگرفتم ...

اشتباه میکنی .همیشه فاصله بده بین کارات.مطمئن یکی دو سال عقب و جلو اتفاقی نمیفته عوضش با ارامش کارت انجام میشه

باسلام

اپلیکیشن داریک را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( ۸۳۳۵۳۶ )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .