دخترخدایبزرگ مدیر عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 12487 عنوان خدا میخواد ببینه من تا کی صبر میکنم برا خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست عذاب میده عذاب میده که خودت خودکشی کنی پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚 دیروز | 09:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiva_ahmadi عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13012 لطفا هرچه زودتر با روانشناس و روانپزشک صحبت کنیداگه لازم هم بود با ۱۲۳ میتونید تماس بگیرید نگران نباش فقط ازذهنم گذشت چون تحت فشارروحی وخستگی های خیلی زیادهستم قطعاکه انجامشنمیدم فقط خیلی خسته ام ودیگران اصلادرکم نمیکنن
sahar358358 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1761 نگران نباش فقط ازذهنم گذشت چون تحت فشارروحی وخستگی های خیلی زیادهستم قطعاکه انجامشنمیدم فقط خیلی خس ... دقیقا نکته همینه که وقتی از ذهنتون میگذره کمک بگیزید
shokohooo عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 2381 این حرفتون اصلا بهشون ولی کمک نمیکنهکسی که به این حد میرسه ضعیف نیستخسته ستو خیلی تحت فشارهشما چیزی ... شاید درباره زندگیش ندونم ولی لا پر قو هم بزرگ نشدم مشکلات منم خیلی بزرگهولی یه زن خیلی قدرتمند تر از این حرفاست.من هر روز با خودم تکرار میکنم که من میتونم من یه زن قوی هستم من یک مادر قدرتمندم.همین تلقین ها میتونه انسان و سر پا نگه داره
sahar358358 عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 1761 شاید درباره زندگیش ندونم ولی لا پر قو هم بزرگ نشدم مشکلات منم خیلی بزرگهولی یه زن خیلی قدرتمند تر از ... بله همه اینا درسته و خیلی عالیهاما کسی که درگیر افسردگیه داره غرق میشهاون لحظه براش مهم نیست چقدر میتونه قوی باشه یا بقیه چقدر میتونن ادامه بدنخسته ست