2777
2789

سلام

دوستان اگر تو دو سه سال اخیر یخچال ایرانی چی خریدید و راضی بودید یا نه؟ من جام کوچیکه، بخاطر همین فقط از این بالا پایینا می تونم بخرم، راهنمایی کنید ایرانی چی بخرم؟

دوستان برندی که خریدید ایا سروصدا دارد؟ اینو حتما بگید از تجربه‌تون؛ ممنون💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سرو صدا نداره؟ برای من که خونه‌م کوچولوعه سروصدا خیلی مهمهالکترواستیل سروصدا نداره؟

راستش من زیاد توجه نکردم چون آشپزخونه مون اپن نیست و خونه دوبلکس هست و اتاق خوابا فاصله دارن با آشپزخانه، ولی شما از هوش مصنوعی هم بپرسید بد نیست شاید جواب بدرد بخوری داد

راستش من زیاد توجه نکردم چون آشپزخونه مون اپن نیست و خونه دوبلکس هست و اتاق خوابا فاصله دارن با آشپز ...

چه جالب از هوش مصنوعی پرسیدم از بین برندهای معروف یخچال ایرانی برای آشپزخانه چند مدل کم صدا تر رو معرفی کن»»»» همون مدل یخچال خودمون رو معرفی کرد👇👇

چه جالب از هوش مصنوعی پرسیدم از بین برندهای معروف یخچال ایرانی برای آشپزخانه چند مدل کم صدا تر رو مع ...

برندهای الکترواستیل و امرسان اغلب به عنوان تولیدکنندگان یخچال‌های با صدای کم (خصوصاً در مدل‌های مجهز به کمپرسورهای اینورتر) شناخته می‌شوند.

• الکترواستیل (ElectroSteel):
    • این برند اغلب به دلیل استفاده از کمپرسورهای کم‌صدا (مانند موتورهای ایتالیایی در برخی مدل‌ها) و همچنین صدای کمپرسور کم در میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد.
    • مدل‌های پیشنهادی:
      • الکترواستیل مدل ES27 (یخچال فریزر بالا پایین) با صدای ۳۸ دسی‌بل به عنوان یک گزینه با عملکرد فوق‌العاده در حفظ تازگی مواد غذایی و صدای کم معرفی شده است.
برندهای الکترواستیل و امرسان اغلب به عنوان تولیدکنندگان یخچال‌های با صدای کم (خصوصاً در مدل‌های مجهز ...

ممنون عزیزم

واقعا به فکرم نرسیده بود از هوش مصنوعی بپرسم

ماشاالله چقد اطلاعات داره

همین مدلی که معرفی کرده

یکی از کزینه‌هام بود دقیقا👌😊