2777
2789
عنوان

فقط دانشجوها و دبیرستانیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اتفاق بدیه که از درس مارو میکشونه جاییماهم جوونیم و بدنامون اونقدر قویه حساش که با چیزای کوچیک ...

دیگه میمونه ازدواج راه حلی جزاین نیست بقولت دوست پسرم از الان داشته باشی تا چند سالگی بخای بااینواون باشی حالا ببین ازدواج کنی اینقدر درگیری اینو یادت میره😂

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
متاسفانه اکثر اونایی که اینو میگن مث ماها جوون نیستن که اوج‌ قضیه‌رو حس کننرابطه هم نمیشه با دویست ن ...

اره دقیقا.. 

صد در صد نمیشه برای همین میگم محتاطانه و سیف.. من اینجا چیزی نگم بهتره میرزن سرم😂😭

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
خب دیدی خودتم مث‌منی😄خودارضایی هم واقعا هیچ جذابیتی برام نداره اصلااا

میدونم چی میگی 

ولی من اصلا نمیتونم وابسته به یه پسر شم و عاشقش باشم و همزمان رابطه داشته باشم دوست دارم سریع تموم کنم پس تزجیح میدم تنها بمونم😐

حالا کجاشو دیدی صب کن ازدواج کنی.منم مث تو بودم نه تنها خوب نشدم بدتر هم شدم.چون شوهرم ماه ب ماه میخواد.درسته بچه دارم خودمو سرگرم میکنم.اما لامصب نمیدونم چیه و چرا اینجوریه اخه‌.حسرت خانومای سرد رو میکشم

خیلی اتفاق بدیه که از درس مارو میکشونه جاییماهم جوونیم و بدنامون اونقدر قویه حساش که با چیزای کوچیک ...

به نظر من نود درصدش به ذهن و فکر بر میگرده وقتی فکرت فقط رو درس و کنکور باشه مجالی برا اون نمیمونه . ببین دختر خوب سعی کن ذهنت رو ببری جای دیگه ورزش هم اتفاقا چون خسته ات میکنه و ذهن رو تا حدودی درگیر میکنه برا کنترلش عالیه حرف مربی و اینو و اونو باور نکن. ذهنت رو از روش بردار کنترل میشه.

متاسفانه اکثر اونایی که اینو میگن مث ماها جوون نیستن که اوج‌ قضیه‌رو حس کننرابطه هم نمیشه با دویست ن ...

همونایی که دارن راهکار میدن دوره شما رو طی کردن از اول که  چهل ساله متولد نشدن

به نظر من نود درصدش به ذهن و فکر بر میگرده وقتی فکرت فقط رو درس و کنکور باشه مجالی برا اون نمیمونه . ...

عزیزم بخدا که ممکن نییست

من خودم ورزش میکردم اصلا انقدر عذرمیخوام نیازم میزد بالا که تعجب میکردممم

اره خب دو ساعت اول بعد تمرینم خسته بودم اما بعد اون وحشتنااک میشد

عزیزم من هجده سالمه فقطمنطقیه بخوام برا رفع نیاز با کسی باشم بیاد کارشو باهام بکنه بعد بره یکی دیگه ...

عزیزم گول حرفای کسایی که میخوان به فساد و بی راهه بکشوننت نخور.

قرآن بخون و خودتو به خدا نزدیک کن مطمئن باش آرومت میکنه.

اگه شرایط ازدواج رو داری ازدواج کن.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
عزیزم بخدا که ممکن نییستمن خودم ورزش میکردم اصلا انقدر عذرمیخوام نیازم میزد بالا که تعجب میکردممماره ...

چی بگم . اکه خیلی اذیت میشی جوری که زندگیت رو تحت تاثیر گذاشته برو دکتر حداقل یه تایمی که درس و کنکور داری بهت دارو بدن کمتر بشه.

داروهای افسردگی میل جنسی رو کاهش میده . بعضیا برا این مشکل البته تحت نظر پزشک با دوز کم مصرف میکنن.