2777
2789
عنوان

شیرینی چی بدم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشته بابا . من تا حالا همجین چیزی ندیدم. تو محل کار ما هم کسی که بخواد بره شیرینی میده ولی یا رستورا ...

اخه میگه ما صمیمی هستیم و اونجا درست میکنیم میخوریم و جایی که هست جای مناسب نداره 

والا از بیرون سفارش دادن خیلی راحت و تمیز و شیک  

چجوریه؟

ببین من مینویسم حالا خودت ب تعدادی ک میخای در نظر بگیر

من ی پیاز درشت رو سبک سرخ میکنم در حد طلایی بعد سینه مرغ رو نگینی خرد میکنم میزارم با پیاز تفت بخوره بعد قارچ ها رو با شعله بالا تو همون مواد سرخ میکنم بعد سوسیس خونگی میگیرم اونم توش تفت میدم بعد بهش دلمه اضافه میکنم ادویه جاتو نمک فلفل اگ دوسداری تند بشه فلفل قرمز زردچوبه و پودر سیر قشنگ همه چیز ک با هم مخلوط شد توش پنیر پیتزا میریزم درشو ی ۵ تا ۱۰ دقیقه میزارم باز ک شد میزارم تو نون ساندویجی و نوش جان

هم میتونی گرم میل کنی هم ساندویج سرد

خیلی خوشمزه میشه.

ببین من مینویسم حالا خودت ب تعدادی ک میخای در نظر بگیرمن ی پیاز درشت رو سبک سرخ میکنم در حد طلایی بع ...

چه خوشمزه.

من همین دستور رو بدون پنیر پیتزا و سوسیس فقط با مرغ  نگینی و قارچ  فراوان کمی فلفل دلمه و در آخر سس بشامل درست میکنم. 

چه خوشمزه.من همین دستور رو بدون پنیر پیتزا و سوسیس فقط با مرغ نگینی و قارچ فراوان کمی فلفل دلمه و ...

عزیزم🥰 یکبار امتحانش کن فکر کنم خوشتون بیاد 

من از داداشم ک خیلی شکمو یاد گرفتم عاشقش شدم😊

همون باقلوا خوبه بخری، چایی هم درست کنین با چایی میچسبه، اش هم که گفتی خوبه، سینی فینگر فود هم خوبه ، دو تا نوشابه یا دلستر یا لیموناد خونواده با چندتا لیوان یه بار مصرف، همینا کافیه بنظرم ، هرکدوم دوست داری

من یه مدت ارایشگاه میرفتم ، یه دختره یه قابلمه بزرگ اش رشته آورد گذاشت روی گاز گرم کرد، خوردیم همه،  خیلی چسبید