دخترآباااان مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 عنوان این ماه حجم پریودم چرا اینجوری شده | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 37 پست دیروز وقتم بود پریود شدم مثلا خیلی کمه اصلا درد شکم اینا ندارم حجمش مثل روزای آخر پریودیه الان هیچی نیس چی شده بهم آخه؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ دیروز | 08:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 یخرده بخند. جدی نگیر دنیا رو! هیچی نیس. هی خواهر...به چی بخندم..کسی از درد کسی خبر نداره... من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
زندگــے_در_آرامش عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 2759 اتفاقا من دعا میکردم نشم چون تحت نظرم برا بارداری این ماه نشی ماه بعدی میشی مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀
زندگــے_در_آرامش عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 2759 هی خواهر...به چی بخندم..کسی از درد کسی خبر نداره... بچه داری الان؟ مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1632 منم دو سه روز اینجوری بودم یه شب رابطه داشتم دیدم صبح راهش باز شده خون اومد رفت 😂😂😂 عجیب بود برام تو پریودی نزدیکی داشتین؟
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 یک تست بزن شاید بارداریه یه شب قبل اینکه پریود بیاد زدم منفی بود من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 بچه داری الان؟ خدارو شکر یه پسر دارم... من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
انسیه،خانوم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 49 شاید مال سردی هوا باشه پهلوهات یخ کردن خودتو گرم بگیرما به اصطلاح میگیم خون ها به خاطر سرما بستن
mehrsa9699 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 18338 اتفاقا من دعا میکردم نشم چون تحت نظرم برا بارداری انشالله ک این ماه جدید بارداربشی😍واسه منم دعاکن پری شم خیلی دعاکردم حالم خوب نی
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 این ماه نشی ماه بعدی میشی مشکلم ضخامت رحمه فک کنم...هرماه فولیکول غالب دارم دوتا دوتا آزاد میشن من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 انشالله ک این ماه جدید بارداربشی😍واسه منم دعاکن پری شم خیلی دعاکردم حالم خوب نی انشاالله همونی بشه که میخوای من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
myhubbybestie عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 3392 یه شب قبل اینکه پریود بیاد زدم منفی بود بازم بزن . شب قبل واسه خیلیا معلومنمیکنه
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 شاید مال سردی هوا باشه پهلوهات یخ کردن خودتو گرم بگیرما به اصطلاح میگیم خون ها به خاطر سرما بستن نمیدونم والا امتحان کنم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1632 هی خواهر...به چی بخندم..کسی از درد کسی خبر نداره... این درد مختص شما که نیست. همه داریم. نگران نباش.
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11185 بازم بزن . شب قبل واسه خیلیا معلومنمیکنه نمیدونم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️