girlfromfrance مدیر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 234 عنوان دیشب عکس رفیقمو دیدم گفتم گی تو بختوم هی | مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 47 پست ی دختر بشدت سبزه قد کوتاه تقریبا چاق بگی نگی کلا خانم وزیری طور چشای تنگ ریز فقط بینیش خدادادی قشنگه ی شوهر کرده شوهرش تو کار بساز بفروش تهران از خودش قشنگتر سفیدتر برده بودش ابشار نیگارا ب امام حسین قسم عین واقعبتو میگم دیروز | 08:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3721 یچیزی بگم؟خانواده خوب و حامی توی زندگی آینده بچه هاش بنظر من تاثیر مستقیم دارهنه به قیافست نه به چیزی همش نیست ولی خیلی تاثیر داره
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 20625 نیمه های گمشده ی چپکی پیدا میکنن گی تو زندگیشون میشه همیه اخرش😂 😊
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5372 ببین ب این ایام فاطمیه قسم همه تعریف شو میکنن خوب خداروشکر ،انشالا همه زندگیشون خوب باشه زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 234 یچیزی بگم؟خانواده خوب و حامی توی زندگی آینده بچه هاش بنظر من تاثیر مستقیم دارهنه به قیافست نه به چیز ... این باباش ب اتهام قتل کلاااا زندان بود حامی چیع
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3721 این باباش ب اتهام قتل کلاااا زندان بود حامی چیع پس شوهرش از کجا اومده؟اطراف خودم اکثرا کسایی که خانواده خوب داشتن زندگیاشون خوبه
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5588 بانوان گرامی ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
girlfromfrance مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 234 پس شوهرش از کجا اومده؟اطراف خودم اکثرا کسایی که خانواده خوب داشتن زندگیاشون خوبه ققسم امام حسینو خوردم ک باورت شه ی داداش داره مهندس کامپیوتر شریف خوند الان 50سالشه از زمان انقلاب رف کانادا فقط همین تازه شیش تا دخترن
بتوچهههههههههههههه عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 157 یچیزی بگم؟خانواده خوب و حامی توی زندگی آینده بچه هاش بنظر من تاثیر مستقیم دارهنه به قیافست نه به چیز ... دقیقا بنظر منم پدرومادر جایگاه بچه را تعیین میکنن در ازدواج
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 20625 هیچکی راضی نیست از چیزایی ک دارهگی تو بخت هممون😂 ژوون😂😂😂 😊
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3721 ققسم امام حسینو خوردم ک باورت شه ی داداش داره مهندس کامپیوتر شریف خوند الان 50سالشه از زمان انقلاب ر ... چه میشه گفت انشالله پایدار باشن منم قبلنا زندگی کسی برام مهم نبود،ولی خب آدم یوقتا غبطه میخوره به بقیه چیزایی که واسه خودش آرزو ان بقیه همینطوری دارنش
بتوچهههههههههههههه عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 157 این باباش ب اتهام قتل کلاااا زندان بود حامی چیع این ازون استثناهاست ماهم یکیشو تو فامیل داریم با کله رفت تو روغن زرد گاوی😅 الحمدلله خدا همه را خوشبخت و عاقبت بخیر کنهاما در هشتاد نود درصد من معتقدم پدرومادر خیلی مهم هستن تو آینده و ازدواج بچه
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3721 دقیقا بنظر منم پدرومادر جایگاه بچه را تعیین میکنن در ازدواج من دیدم کسایی که خانوادشون بالا بردنشون شوهراشونم همینطور باهاشون رفتار کردن