2777
2789

چیکار کنم میخاستم مدرسمو عوض کنم پروندمو گرفنم از مدرسه خودم ۱۲ امم بعد مدرسه پیدا نشد الان مجبوریم بریم اداره اگه نامه بده اونم تا برگردم مدرسه خودم کلی حرف میشنوم از سمت معلما مدیر کلی خودم تو فشارم بخاطر کنکور درسا کع کلی عقبم امتحانارو دادن همه من موندم باید هم اونارو بخونم ام امتحاناتی که الان معلما میگیرن خیلی کارم خیلی تو فشارم واقعا بعضی وقتا فکر میکنم بشینم خونه سال بعد از اول ثبت نام کنم ۱۲ ام که باز امکانش هست بگن جا نداریم چون میان پایه ام عملا آواره میمونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو استرس نداشته باش چی شد که تصمیم گرفتی مدرستو عوض کنی

با بچه هاش حال نمیکردم سر یه موضوع هایی کسی که چن سال باهم دشمنی داشتیم همکلاسیمه و کلا خواستم ازین وضعیت دور باشم فقط درس بخونم ولی مدرسه ها گفتن جا نداریم 

کار خودت اشتباه بود ،نباید همین جوری پرونده ت می گرفتی که سرگردان بمونی

مدرسه گف ثبت نام میکنم برو پرونده بیار مدیرش اومد گف نه سرخود نگرفتم گناه اونا بود

قبل از گرفتن پروندت باید مدرسه پیدا میکردی.بعدم این مدت که نرفتی مدرسه باید خودت تو خونه درس کار میکردی کلیپ درسی میدیدی تا عقب نمونی.موندم پدر مادرت چرا اینقدر بی فکری کردن راهنماییت نکردن