2777
2789
عنوان

استخون لثم زده بیرون بعد جراحی

127 بازدید | 27 پست

الان که کامل ورم خوابیده بعد جراحی دندون عقل

استخون لثه تیز شدهههه ضایعه نیستا خطی که لثه رو به بافت نرم دهان وصل میکنه ورم که خوابیده تیز شده

تجربشو دارید؟ میگین اگر اذیت کرد باید بریم دکتر بسابتش

اره منم وقتی دندون عقلم رو کشیدن همین ماه قبل

البته من جراحی نکردم همینجوری عادی مث بقیه دندونا

بعد ی چیز نوک تیزی همش ب زبونم مخورد فک مکردم دکتر ی تکه دندونم رو گذاشته

ولی رفتم پیشش گفت استخون لثه ات هس از بس دستکاری کزدی دراومد

بعد نوکش رو قطع کرد و درست شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم وقتی دندون عقلم رو کشیدن همین ماه قبلالبته من جراحی نکردم همینجوری عادی مث بقیه دندونابعد ی ...

حالا من اصلا دست کاری نکرده بودم ورم که خوابید زد بیرون

بببن مثلا مثل توده نیست

خود خط لثم هست تهش تیز شدههههه خیلی حس بدیه

[QUOTE=400897035]جدی؟ چند وقت بعد از جراحی زد بیرون؟ ورم که خوابید اینجوری شدا چند وقت بعد خوب شد؟[/QUOلثه ام تیر شده بود . رفتم دکتر با یک چیزی کشید روی لثه صاف کاری کرد انگار خوب شد 🤣🤣

[QUOTE=400897035]جدی؟ چند وقت بعد از جراحی زد بیرون؟ ورم که خوابید اینجوری شدا چند وقت بعد خوب شد؟[/ ...

آره ورم که خوابید زد بیرون . 

حالا مال تو شاید این جوری نباشه صبر کن . نگرانی نداره 

آره ورم که خوابید زد بیرون . حالا مال تو شاید این جوری نباشه صبر کن . نگرانی نداره

نه دیگه خوب همینه، الان سه ماه گذشته ورم رفته کامل زد بیرون

اذیتم نمیکنه اما خوب حس میکنم هر روز تیز تر میشه با گذشت زمان