2777
2789
اخه اگه قصدش دخالت بود تو همه چی دخالت میکرد یا غر میزد ولی فقط جای روغن رو عوض کرده . بنظرم زیاد دا ...

کاش فقط روغن باشه    سر رنگ مبل جهیزیه  سر   ماشین لباسشویی سر جای نصب تلویزیون 

ان ولی الله🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی کاسه کوزه ها سر پسره خراب شد اخرشم

همینایی که میگن چقدر سخت میگیری اگه برا خودشون پیش میومد مادرشوهرو به چهار قسمت مساوی تقسیم میکردن

نظر من اینه حداقل باید به پسرش میگفت اینو نخرین ضرر داره پخت و پز بردار😑

بدون اجازه روغنو جا ب جا کرده انگار مواد مخدره ینی چی این کارا به بقیه چه ربطی داره که کدوم روغن ضرر داره یا نداره درک من واقعا خوشم نمیاد کسی به کارم دخالت کنه 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

به نظر ما که چیز مهمی نیست

اما اگر از نظر خودت هست

همونجا روغن رو میذاشتی تو نایلون میگفتی پس مامان جون شما اینو ببر خودت استفاده کن چون من استفاده نمیکنم بعدم به شوهرت میگفتی بره از سوپر سر کوچه یه سرخ کردنیشو بخره و تمام

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
کاش فقط روغن باشه سر رنگ مبل جهیزیه سر ماشین لباسشویی سر جای نصب تلویزیون

خب اصلا چرا بردینش که نظر بده؟؟؟ من مبلمان با شوهرم بود خودمو شوهرم دوتایی رفتیم خریدیم یه روز صبح به هیچکسی هم نگفتیم وقتی رفتیم خریدیم و اوردیم همه غر زدن . ولی برای ما بی اهمیته چون ما کاری که دوست داشتیم کردیم دیگه غر زدن یا نزدنشون چه اهمیتی داره مهم اینه ما به خواستمون رسیدیم . یا برای دکور خونمون هرکی  هزار تا نظر داد ما هم فقط سر تکون دادیم ولی تهش کار خودمونو کردیم .  این چیزها طبیعیه خیلی طبیعیه که راجب  لباست خونت سبک زندگیتو همه چی نظر بدن و دخالت کنن خودتو شوهرتین که نباید اجازه بدین اولین چیز رفت و امد هست ما هفته ای  یکبار خونه ی  هر خانواده سر میزنیم . 

من اصلا برای پخت غذا یا برای  مهمون دعوت کردن به مادر خودم یا مادرشوهر زنگ نمیزنم با اینکه کلا پنج ماهه عروسی  کردم تازه غذای پدرشوهرمم با ما هست که شوهرم باید براش ببره .

این حرف ها طبیعیه فقط باید یاد بگیری که گوش بدی  ولی اهمیت ندی  و کار خودتو بکنی  اگه بخوای برای هرچیزی  بحث کنی یا فکر کنی که دیگه زنده نمیمونی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

وقتی دیدی میخواد با همسرت بره خرید رو‌ کنسل میکردی میگفتی بعدا بره

بنده خدا میگفت چند بار به شوهرم تاکید کردم ک میری حتما سرخکر نی بردار من از پخت پز اصلا سلیقه ام نیست نمیخورم باز مارمولک سیاه کار خودشو کرد

ان ولی الله🤍

جلوی ی پیشرفت بزرگ عروس و پسره رو همین مادره گرفت

واقعا بعضیارو درک نمیکنم فکر میکنن چون موضوع روغن بوده باید نادیده گرفته بشه بابا حتما طرف یه چیزی میدونه که تاپیک زده وگرنه بحث روغن نیست بحث دخالت کردن تو زندگی دیگرانه /:

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

به نظر ما که چیز مهمی نیستاما اگر از نظر خودت هستهمونجا روغن رو میذاشتی تو نایلون میگفتی پس مامان جو ...

کاش داستان سر من بود همونجا ننه شو میشستم پهن میکردم رو طناب  بحث دوست صمیمی ام و همسایه ی چند ساله مونه

ان ولی الله🤍

بنده خدا میگفت چند بار به شوهرم تاکید کردم ک میری حتما سرخکر نی بردار من از پخت پز اصلا سلیقه ام نیس ...

من همیشه از دیجی کالا یا اسنپ خرید میکنم 

خرید حضوری و‌ ماهیانه هم با همسرم دوتایی میریم 

تا الان نشده نفر سوم با خودمون ببریم که اصلا بخواد حرف و نظری بدن 

حتی گل خواستگاریمم خودم انتخاب کردم . دیگه تا آخرش بخون‌ اخلاقمو

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩