2777
2789

قضیه از این قرارع مادرشوهر میره خونه پسرش    عروس مریض میشه ی لیست خرید ب شوهرش میده مادرشوهر ب بهانه اب هوا با پسرش میرن فروشگاه تا اینجا داشته باشید 

مادرشوهر  روغن پخت پز اون در سبز ها مصرف میکنه 

عروسه روغن سرخ کردنی از اون در قرمزا 

پسره ک میره روغن سرخ کردنی  ورداشته گذاشته تو پالن یا همون  سبد خرید   رفته ماکارونی برداره  مادرشوهره روغتن هارو جابجا میکنه رجا سرخ کردنی  پخت پز میزازه  دیگه از جلو جشم پسره رد میشه حساب میکنن میان خونه  عروس میبینه ب شوهرش میگه این ک اون روغن نیست  تازه پسره میفهمه بعد مادرشوهره میگه من عوض کردم من خونه خودم همیشه از این پخت پز میگیرم  

الان بنظرتون قصد مادرشوهره چی بوده 🙄🙄🙄

ان ولی الله🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گفته این بهتره اونو گرفته . چیز خاصی نیس به چه چیزایی فکر مکنید حالا یک ماه پخت و پز  استفاده کن از  ماه بعد دوباره همون سرخ کردنی  .

منکه الان خیلی وقته فقط پختوپز میخرم جذب روغنش کمتره

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

هیچی گفته این بهتره اونو گرفته . چیز خاصی نیس به چه چیزایی فکر مکنید حالا یک ماه پخت و پز استفاده ک ...

حتی با اینکه میدونسته عروسش اصلا پخت پز مصرف نمیکنه و بازم کار خوشو میکنه

ان ولی الله🤍

یعنی چی من خونه خودم از همین پخت پز میگیرم مگه قراره همجا مطابق میل قانون خونه اون پیش بره .؟.

خب بنده خدا چون خودش استفاده میکرده فک کرده روغنش بهتره،اصلا هم دید منفی ندارم خواهشا یخورده در رابطه با قوم شوهر مثبت نگر باشید تا اآرامشتون بیشتر باشه

یعنی چی من خونه خودم از همین پخت پز میگیرم مگه قراره همجا مطابق میل قانون خونه اون پیش بره .؟.

اخه اگه قصدش دخالت بود تو همه چی دخالت میکرد یا غر میزد ولی فقط جای روغن رو عوض کرده . بنظرم زیاد داری بزرگش میکنی  چیز کم اهمیتی هست . پیش میاد حتا طرف روغن نباتی بر داره بگه این بهتره من تو خونم از  این استفاده میکنم توهم از این استفاده کن .  یه روغنه سر یه ماه تا دو هفته تموم میشه طلا یا خونه یا ماشین یا لباس نیس که بخوای تا مدت ها ازش استفاده کنی

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کاش همه غصه هامون همین روغنا بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قبلا از این کارا کرده بود سر چیدن خونه عروسش هم سر رنگ مبل هم جای تلویزیون عروسه بخاطر شوهرش چیزی نگ ...

دختر کرمانج؟

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️