زیبارویی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 2080 عنوان فردا می م پیش کراشم قال حافظ گرفتم میگه 71 بازدید | 6 پست تعلل نکن برو پیشش😂 چی کنم استرس نداشته باشم معمولا استرس دارم 1404/08/19 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7887frshte عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 16436 😹😹😹😹 ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1309 نترس راحت باش،من کراشم بود بعد شد پارتنرم،استرس داشتم ولی قرار اول ۲ ساعت بعد خوابوندم زیر گوشش بی دلیل🤭😂دقیقا مثل من پررو باش استرست میریزه عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
زیبارویی مدیر استارتر عضویت: 1404/04/07 تعداد پست: 2080 نترس راحت باش،من کراشم بود بعد شد پارتنرم،استرس داشتم ولی قرار اول ۲ ساعت بعد خوابوندم زیر گوشش بی د ... وای چطوری من صدام درنمیاد
هیرمانم عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 1309 وای چطوری من صدام درنمیاد بخدا منم صدام در نمیومد یجوری بودم گفت ی وقت نیایی بشینی بعد فرار کنی دو ساعت بعد یجوری زدم زیر گوشش چشاش گرد شده بود عزیزِ من، برخی آدمها هستند که اندوههای بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی میکنند و لبخند میزنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمیزنی؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48496 نترس راحت باش،من کراشم بود بعد شد پارتنرم،استرس داشتم ولی قرار اول ۲ ساعت بعد خوابوندم زیر گوشش بی د ... 😑بیچاره زدی چیکار کرد از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖