2777
2789
عنوان

یکی با سیزده هزار پزشکی شاهرود آورده

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست
همین دیگه هیچکدوم از اینارو نداره نمیدونم چجوری اخه حتی از معجزه هم فراترهمن کامل میشناسمشون یه بابا ...

یه جای کار شدید میلنگه 

محاله با این رتبه جایی قبول شی دندون که دیگه جای خودش رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پزشکی فقط

ظرفیت تعهدی که همیشه نسبت به روزانه بهتر بوده 

ولی شرایطش رو هر سال سخت تر میکنن امسال برای دو استان نزدیک ۴ هزار تا میخواستن پدیرش کنن  مثلا محل تحصیل دانشگاه کرج  بود محل تعهد سیستان و هرمزگان که با اعتراض مردم مواجه شدن و بیخیال شدن ولی قطعا برای سال بعد نقشه های خوبی برای بچه ها ندارن یا مثلا سال قبل برای خوابگاه درمونده شدن امسال تو دفترچه ها اعلام کردن که خوابگاه نمیدیم و با علم به این که خودتون باید خوابگاه فراهم‌کنید انتخاب رشته کنید شما که میخوای انصراف بدی تلاش کن و فکر تعهدی نکن کلی دردسر و گرفتاری داره ضامن میخواد تعهد محضری و...معلوم نیست کدوم استان باید تعهد بگدرونی مثلا اعلام‌میکنن طبق نیاز حالا کدوم استان نیاز داشتن و شما باید بری خدا میدونه 

دهن یه فامیل باز مونده، اینا دو تا خواهر دوقلو ان یکی پنج هزار اورده یکی هشتادو پنج هزار جفت یه رشته ...

عزیزم یه چیزی هست به نام سهمیه دو قلو هر کدوم رشته بهتری قبول بشه اون یکی هم میتونه اون رشته خوب رو بخونه 

کلا مسخره بازیه

عزیزم یه چیزی هست به نام سهمیه دو قلو هر کدوم رشته بهتری قبول بشه اون یکی هم میتونه اون رشته خوب رو ...

اتفاقا من خودمم دوقلو ام با اختلاف سی هزار از رتبه خواهرم، رشته ی اونو قبول شدم، ولی رشته تاپ و پر طرفداری نبود

چنتا دوقلو دیگه ک میشناسم هر کدوم یه رشته اوردن 

دیگه اختلاف ۸۰هزار خیلیه   

به هرحال همونم واسش زیاده چون نمرات خیلی معمولی داشت

..البته‌که زیاده .ولی این افراد نمیتونن معمولا خیلی میفتن درسا رو چون دیسیپلین خاص درس خوندن رو ندارن .

ته رتبه ی همکلاسی من ورودی پارسال ۶ هزار بوده اونم نیم سال دو حتی اونم دچار چالشه‌.ولی واقعا تعهد اونم شرق کشور کویر اونم شاهرود یا دیدم خیلیا میگن سیستان ارزشی نداره .باور کن نداره ..این فقط چون فک‌میکنی نرسیدی بهش برات خاصه . ب خدا انقد امتحان دارم دهنم سرویس شده .. خواب و خوراک ندارم .. نمیدونم ارزش داره یا نه باور کن با رشته ی خودت به همه چی میرسی.‌حیف ..حیف که گوش نمیکنی خرگوشی ..خودتو داری نابود میکنی 

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اتفاقا من خودمم دوقلو ام با اختلاف سی هزار از رتبه خواهرم، رشته ی اونو قبول شدم، ولی رشته تاپ و پر ط ...

عه چه جالب 

چی میخونید شما 

کاش یه قل خواهر داشتم هروز بهش انگیزه میدادم 😂

..البته‌که زیاده .ولی این افراد نمیتونن معمولا خیلی میفتن درسا رو چون دیسیپلین خاص درس خوندن رو ندار ...

منم میخوام دهنم سرویس شه از رشته ام متنفرم حتی یک درصد چیزی که میخوام نیست

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

منم میخوام دهنم سرویس شه از رشته ام متنفرم حتی یک درصد چیزی که میخوام نیست

انصراف بده دوباره کنکور بده و خودتو از منجلاب خلاص کن .میاری اگر مداوم بخونی

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم