2777
2789
منظورم مردمش بود ...

خب یه اشنا داریم خانواده خوبی هستن، بابام اونجا زیاد رفت و امد داره تاحالا بدی نگفته، یه دوستم دارم فوق العاده مهربونه، ولی خب همه جا خوب و بد داره نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

مختلطت هست ولی تو تالار باشه تالارها نمیذارن بعد شام مختلط میشه ده شب به بعد 

فضای باز باشه مخلتلط

یه تالار که از اول مختلط بود رفتم میگفتن پول بیشتری دادن و ...

شمال

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرد قاطی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

کرد کردستان هستن؟ میگن کردای کردستان فقط بین خودشون وصلت دارن ، خیلی کنجکاو شدم بدونم راسته یا نه

نه راست نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یک سوال، راسته که میگن کرد ها فقط با هم قوم خودشون ازدواج میکنن و خیلی کم پیش میاد یه کرد با یه غیر ...

نه من محل زندگیم خوزستانه اصالتا کرد

اتفاقا وصلت کرد با عرب خیلییییی دیدم

کردا با ترکا نمیسازن با بقیه جاها خوب میسازن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یک سوال، راسته که میگن کرد ها فقط با هم قوم خودشون ازدواج میکنن و خیلی کم پیش میاد یه کرد با یه غیر ...

نه بعید می‌دونم 

چون خیلی دیدم با یه قومیت دیگه ازدواج کنن

من شوهرم کورد خودم عربم

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

امضات🙏🙏🙏

😘😘😘😘😘😘

امضای شمام عالیه، برای چیزی دل نگرانم امضاتونو خوندم یادم افتاد بی اذن خدا برگی نمیفته😉

شما ترکی؟ میشه بپرسم ترک کجایین؟ اگه دوست داشتین جواب بدین، من کلا کنجکاو تشریف دارم😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

😘😘😘😘😘😘امضای شمام عالیه، برای چیزی دل نگرانم امضاتونو خوندم یادم افتاد بی اذن خدا برگی نمیفته😉 ...

ممنون بله تورکم برا تبریزم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز