2777
2789

داشتیم حرف می‌زدیم کم کم بحثمون شد یهو موضوع عوض شد نمی‌دونم چطوری رفتیم سر یک موضوع دیگه گف همه مردا شوخیه زن دوم با زنشونو دوس دارن اما من نمی‌گم که تو ناراحت نشی!

خب حالا این یعنی چی؟! مگه نه اینکه معنیش یعنی من دوسم دارم ازین شوخیا بکنم ولی چون تو بدت میاد نمیگم؟! منم گفتم آها یعنی تو دوست داری اینارو بگی؟ گف نههعع من اصلا بدم میاد و ازین چرت و پرتا اینم بگم قبلاً چند بار ازین شوخیا کرده واکنش تند نشون دادم دیگه نگفته از بس ناراحت شدم و گریه کردم سرم درد می‌کنه

همیشه هم ازم شاکیه میگه روانیم کردی یا شوخی معمولی هم نمیتونم بکنم هر چی میگم فکرت می‌ره هزار جا هزار بار باید قسم بخورم که ولم کنی 

مقصر کیه ؟ الآنم خودش قهره چون قبل این حرفش بهم گفت دیروز خوب بود رفتیم بیرون ؟ امروزم میریم منم گفتم حالا مگه کجا برذی اونم بهش برخورد ک کارامو بی ارزش می‌کنی و..

اینجور شوخی ها قشنگ نیستن به نظرم ولی شما هم حس می کنم خیلی حساسی

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه اول حق با شماست

زن دوم ...اصلا شوخی جالبی نیست

ولی تیکه دوم حق با اونه

یعنی چی که (حالا مثلا کجا بردی) !

همین که با هم رفتین حالت عوض شده کلی ارزش داره

راست میگه چرا کارشو بی ارزش میکنی؟

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏