2777
2789
عنوان

انقدر نگین پسرا پرنسس شدن

83 بازدید | 9 پست

این توهین به جنس خودتونه که یه لقب زنونه رو واسه تحقیر به مردا نسبت میدین

مثل قرون وسطی که به مردا دامن میپوشوندن تا مضحکشون کنن

دیگه فلسفیش نکن پرنسس شدن کنایه از لوس بازیاشونه

فلسفی نیست اتفاقا خیلی روشن و واضحه شماها نمیخواین یکم به حرفایی که میزنین فکر کنین؟ ناخوداگاه یه صفت زنونه رو واسه تحقیر به کار میبرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خلاف چیزی که از جنسیتش انتظار میره رفتار میکنه مسخره اس

دیگه اینجا روشنفکر نشین تو رو خدا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فلسفی نیست اتفاقا خیلی روشن و واضحه شماها نمیخواین یکم به حرفایی که میزنین فکر کنین؟ ناخوداگاه یه صف ...

والا من اینو نمی‌گم به کسی ولی خب صفت زنونه برای زن قشنگه نه مرد 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چه توهینی

خب دخترا ناز و کرشمه زنونه دارن و باید داشته باشن

باید لوس باشه

پرنسس باشه

پسر ها رو چه به ناز و کرشمه؟

خب پرنسسن دیگه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

نه بابا؟ تا حالا دیدی به کسی بگن شکل مردا رفتار میکنی که بخوان مسخرش کنن؟😐

اونم مسخره اس

زن با مرد فرق داره و همین تفاوتا باعث میشه به هم جذب بشن

قاعدتا من زن نمیتونم جذب مردی که ناز میکنه و به پول من متکیه بشم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه