2777
2789
عنوان

نی نی یاااااااار😡

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 65 پست
فداتشم😘 چراآخه؟؟؟دلیل کارشون چیه دقیقا!؟؟

😍😍😍..نمیدوووونم👀 .. کلا اینجا سرزمین عجایب است 😄😕😕😕

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یااااار کجارفتی؟؟من کاربری قبلیمومیخاااااااام با لیست دوستام😡😬

خب اشتباه وارد میکنین این ادرسی که میدم بهتون شماره تون همونی که کاربری قبلی رو باهاش ساختین اینجا بزنین بعد براتون لینکی میاد رمز رو عوض کنین و وارد بشین با یک مرورگر دیگه از این کاربریتون هم خروج رو بزنین حتما

https://www.ninisite.com/imen/forgotpassword

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب اشتباه وارد میکنین این ادرسی که میدم بهتون شماره تون همونی که کاربری قبلی رو باهاش ساختین اینجا ب ...

زدم کاربری قبلیم درست شد ولی لیست دوستام پیامام تاپیکایی که زدم همش خالیه😳اینارو چطوربیارم نی نی یار😘؟

من اصلاتاپیک نامربوط نزدم همش درموردقرصای کمک باروری وبی بی چک واین چیزابود امروزکه اومدم سایت دیدم ...

کارشون همینجوریه،بقران منم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه بدون تذکر که حذف نمیکنیم فقط فحش زشت کسی بده یا لینک گروه تلـگرامی بذاره بدون تذکر حذف میشه

من اصلا ت ل گ ر ا م ندادم فحشم ب هیچکس ندادم بی تذکرهم حذف شدم

کاربری خودمه ک حذف شدم.اسمم اون بود.یه روزخواستم واردشم که نشد

مثل من الان لیست دوستام نیس توسایت سرچ کردم یکیش پیداشد میخاستم پیام بفرستم نوشت فقط میتونین به دوستاتون ونی نی یاراپیام بفرستین درخواست دوستی فرستادم نوشت شماقبلاواسه این کاربردرخواست دوستی فرستادین نمیدونم چیکارکنم چجوری پیام بدم بهشون کسی هم پاسخگونیس ظاهرا😕😕😤

مثل من الان لیست دوستام نیس توسایت سرچ کردم یکیش پیداشد میخاستم پیام بفرستم نوشت فقط میتونین به دوست ...

هییی خدا چیکارکنیم. جالب اینجاس کاملا بی دلیل حذف میکنن ادمو بعدهی میگه فحش ندادی؟ لینک نذاشتی؟

اعصابم خیلی خرابه بخدا نمیدونم چطور دوستاموپیداکنم بهشون پیام بدم؟!

تاپیک بزن اسمشونو بنویس شایداومدن تو تاپیکت

آره دقیقا👌👌👌👌 مگه خودشون تاپیکارونمیبینن ؟😳😳😨

ظاهراً نمیبینن شانسی زده حذفمون کرده😮

بخداهی سرگرمیم نی نی سایت بود

ظاهراً نمیبینن شانسی زده حذفمون کرده😮 بخداهی سرگرمیم نی نی سایت بود

😕😕چطورنمیبینن اونایی که تاپیکای زشت وزننده میزارن حذف نمیکنن میان مابدبختارو حذف میکنن😯😐منم بخداسرگرمیم نی نی سایت بود تل هم ندارم😣چیکارکنم😢