2777
2789
عنوان

پسری رو دوست دارم وقتی ولش کردم این پست رو منتشر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا گیریم که قبول کرد باهم باشینبا ابروی رفتت میخای چیکار کنیهر چی شد هی بزنه تو سرت بگه خودت اومدی ...

بنظرت الان آبروم رفته یا نه ؟؟ پسره بلاگره 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

خیلیییییی خودتو کوچیک کردی 

هرکاری کرده اصلا بهت برنخورده 

برای یه دختر خیلییییی کسر شانه این کارا 

ولش کن از اون برات هیچی درنمیاد تا اخر عمرت سرکوفتش بالاسرته با این همه ذلتی که برای خودت تولید کردی

خیلیییییی خودتو کوچیک کردی هرکاری کرده اصلا بهت برنخورده برای یه دختر خیلییییی کسر شانه این کارا ولش ...

بعد اینکه ولش کردم استوری گذاشت : مثال دوتا دختر گذاشت که دوتا خواهر دوقلو همشکل بودن و هردو همزمان ازدواج میکنن و هردو شوهرشون بد در میاد 

اولی جدا میشه و شاد به زندگی اش ادامه میده دومی میمونه و بچه دار میشه و روز به روز پیرتر میشه 

و گفت اون دختری که امید شو از همسرش قطع کرد و جدا شد راحت شد و... 

منظورش چی بود ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بعد اینکه ولش کردم استوری گذاشت : مثال دوتا دختر گذاشت که دوتا خواهر دوقلو همشکل بودن و هردو همزمان ...

والا یکم مفهومش سخته 

اونم هندونه دادی زیربغلش هوا برش داشته همش استوری میزاره 

توام چندتا استوری شاد بزار ، بزار از آسمون بیوفته زمین😂

حتما منظورش شاید اینه که ول کردی بالاخره راحت شدی یا شاید خودش راحت شده نمیدونم ولی در کل کلاااااا بیخیالش شو