2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت،کاش منم فردا پریود بشم،😭

بخاطر تحرکه 

من قبل از ازدواجم همش خونه بودم پریود میشدم اما با تاخیر 

از وقتی ازدواج کردم شوهر اهل کوه نوردیه به زور من رو هم میبره و اینا تو فامیلشون عروسی زیاده و کسی هم نرقصه میگن افسرده س بخاطر همین هم زود زود پریود میشم دیگه به یک ماه نمیرسه 

😭😭وای خدایاااا منم اینطوری بشم.یعنی آرزومه۲۸ روز به ۲۸ روز پریود بشم

چند روز یکبار میشی؟ 

من الان روز 26م پریود شدم 

در کل میگم تحرک مسافرت رقص و ورزش خیلی رو پریودی تاثیر داره حتی درد رو هم کاهش میده

چند روز یکبار میشی؟ من الان روز 26م پریود شدم در کل میگم تحرک مسافرت رقص و ورزش خیلی رو پریودی تاثیر ...

والا تا پارسال آبان هر ۴۰ روز نهایتا،دیگه در بدترین شرایط دوماه،

اما پارسال یه غلطی کردم از پیج حکیم نوریان دارو گرفتم برای تنبلی تخمدان،نمیدونم چه کوفتی توش ریخت که ۴ ماه پریودیم رو بست،بعد اسفند پارسال و اردیبههشت و تیر امسال پریود شدم.دیگه نشدم

خدا لعنتش کنه به حق این ماه با اون زهرماریایی که داد،چه قدر بهش تاکید کردم من طبعم فلانه مشکلاتم ایناست،گفت تو بگیر بخور قطعا خوب میشی.

مامانم چه قدددددر گفت نگیر نکن اینکارو.گوش ندادم.هرجا بهش گوش ندادم ضرر کردم

والا تا پارسال آبان هر ۴۰ روز نهایتا،دیگه در بدترین شرایط دوماه،اما پارسال یه غلطی کردم از پیج حکیم ...

نه عزیزم چرا اینکار رو کردی 

خب میرفتی دکتر 

همون تحرک داشتن بهترین درمان برای پریودیع