همسایه های بی پدرمون هم پول رو هم نمیذارن پمپ و منبع بخریم 😭😭😭
خسته شدم😭
تراس هم ندارم آب ذخیره کنم اونجا😭
خدایا خسته شدم
این همممممه کشور
ما رو انداختی اینجا ،😭
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
نمی دونم چی شده بچه بود موقع بارش کم. مردم نماز جماعت باران تو بیابون می خوندن واقعا باران میومد بر ...
شهر ما جمعه برگزار میشه ایننماز
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
این سری دیگه دست کسی نیس .خودمون باید از خدا مون بخواهیم بارون نازل کنه
خدا کنه خیلی بیاد
دیگه همین یه مورد رو کم داشتیم تو تمام وانفسای زندگی تو این مملکت
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم هر کی امکانش رو داره و جای دیگه رو داره تهران رو برای زندگی ترک کنه
بقیه جا ها هم همینه . شمال که همیشه بارون بود امسال به نسبت سالهای قبل خیلی بد شده
بجرم حقگویی.نمیخام بترسونمتون.اما صرفه جویی مردم هیچ فایده ای نداره باریدن بارونم نداره.مگر یسال هر روز بارون بیاد تا سدها پر شه.مصرف خانگی فقط چند درصده.99درصد هدر رفت کشاورزی و صنعتیه
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
بجرم حقگویی.نمیخام بترسونمتون.اما صرفه جویی مردم هیچ فایده ای نداره باریدن بارونم نداره.مگر یسال هر ...
میدونم 🥲
خیلی مشکوک می زنه ابر تا لب مرز میاد تصمیم می کیره بر گرده علم خیلی بیشرفت کرده. شاید دستکاری می کنن ...
منم برام عجیبه
یادمه ۴۰۱ خیلی بارون و برف اومد
تیوری توطئه او میگه یه ربطی داره