2777
2789

اینقد ذوق دارم انگار صد میلیونه 🤣🤣من لیسانسمو که گرفتم کار دولتی که پیدا نشد شغلای دیگه هم شوهرم دوست نداشت و اجازه نداد مامان بابام همیشه بهم سرکوفت میزنن که اره فلانی دخترش فلان ادارست فلانی دخترش معلمه تو هیچی نشدی کار دیگه هم که شوهرم نذاشت کلا عقده شده بود برام الان هم که شوهرم دستش تنگه چهار تومن اندازه دنیا واسم ارزش داره پنج روزه با برنامه های خرید و فروش طلا شد چهار تومن  اول گفتم برم لباس بگیرم چون الان یه شلوار و دو ساله دارم میپوشم کتونیمم دو ساله ولی باز دلم نمیاد 

به نظرتون بذارم تو برنامه خرید و فروش طلا یا بذارم ویپاد وام بگیرم میترسم طلا ارزون شه همینم کمتر شه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودت یکم هزینه کن بعدش یکم کمک کن به بقیه درامد ماه بعدیتو سرمایه گذاری کن اولین حقوق بزار برای ...

متاسفانه به هر ماه نمیرسه همینه کلا و بعدا خانواده ی شوهر و دوستامم ببینم و عضو کنم پنج شش تومن دیگه جمع میشه 

مطمئنی تبلیغ نیستی؟

نه به جان جفت بچه هام تاپیک قبلیمم هست ببین شدیدا دنبال کار و پول بودم میخواستم کار در منزل بزنم دیدم خیلی کمه و نمیصرفه یهو اینو دیدم تو یه سایت از سیزدهم تا الان چهارتومن شد حالا این تموم شه بازم میرم سراغ کاردرمنزله چون قیمتشو دونه ای دو هزار کرده بازم از هیچی بهتره