2777
2789

یبار ی مراسمی بود مادرشوهرم دوستا و فامیلاشو همه خانوم بودن میخاست بیاره خونه ما منو ببینین مثلا 

بعد من ب شوهرم گفتم لباس لازم دارم اونم ی شهر دیگ بود واسه کار ب مادرش گفت مادرشم منو برد بازار ولی هیچی نخرید برام دست رو هر چی گذاشتم ایراد گرفت ازش و نخرید در صورتیکه هیچ ایرادی نداشتن 

خلاصه گفتم صندل بخریم برای تو خونه (خودم داشتم ولی اونا اصلا برای من جز ی کفش پاشنه بلند ارزون هیچی نخریده بودن یکسالم بود عقد بودیم )

خلاصه ک صندل و هم نخرید و گفت دیره بعدا میایم در صورتیکه ساعت تازه ۸ شب بود و میدونستم خودش بیاد بازار تا دیروقت میگرده و اکثر مغازه دارا میشناختنش از بس همش میره بازار 

دیگ کلا منو نبرد بازار و من تو اون م لباسای خودم و پوشیدم بعد مادرم میوه شیرینی و چای و شربت برای پذیرایی تدارک دیده بود تعدادشونم ۳۰ تا ۴۰ نفر بود 

مادرشوهرم سریع بعد مراسم رفت ب شوهرم گفت مادرش آش درست نکرده بوده شوهرمم اومد دعوا و تا ی ماه قهر کرد با من مادرشم هر چی از دهنش دراومد ب مادرم و من گفت (گفت مگ چیکار کردی دو تا بشقاب گذاشتی ورداشتی ) مادرشوهرم اینو ب مادرم گفت 

همین مراسم تو خونه خودشم بود قبلترش و دقیقا میوه و چای فقط داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌رو ببیننن؟!! 🥴

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره 😐

خب مهموناشو دعوت میکرد خونه خودش . شما رو هم میگفت بری 

چه پررو مهمون دعوت کرده خونه مادر عروس بعد ایرادم از پذیرایی گرفته 

عجب ملت رویی دارن

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
اره 😐

انگار با یک تفکر پنجاه سال پیش ازدواج کردی از دیدن شما تا خرید با مادرشوهر تا زبون درازی برای مادرت و..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تغییر نمیکنن اینجور آدما ب نظرت؟ با حرف زدن ملایم ؟

نه خیر تعیین نمیکنن مگه خودت محکم باشی و جلوشون وایسی که تنهایی نمیتونی 

چند سالتونه ؟ شوهرت چطوره؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

دیدم شما رو تو خونه خودش باید می‌گذاشت چرا قبول کردید ندیدم خونه مادر دختر دعوت کنه تازه زبونش هم دراز

خب مهموناشو دعوت میکرد خونه خودش . شما رو هم میگفت بری چه پررو مهمون دعوت کرده خونه مادر عروس بعد ای ...

قبلشم تو خونه خودش گرفته بود نوشتم ک 

ب یبار راضی نبود خمش مراسم مینداخت گردن ما پول جمع کنه !!

جالبه همه اونایی ک بودن منو تو عقد و نامزدی دیده بودن