2777
2789
عنوان

شوهرمو پر کرد یماه با من قهر کرد سر مسخره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 83 پست
ای وای جدی پس چرا برای من الان اومد🫠🫠🫠هنوز عقدی یا بعد ازدواج دارین طلاق میگیرین؟

چون تازه تاپیک زدم عریزم 

یه ی هفته بدون عروسی با نقشه قبلی برد خونش منو 

بعد ی هفته دعوای ساختگی راه انداخت خودشو کتک زد 

بعد زنگ زد پلیس از من شکایت کرد 

رفتیم دادگاه قاضی متوجه شد خودزنیه

تو رو خدا اینقدر مظلون نباشید که هر چی قوم ظالمین گفتن سریع بگین چشم

همون اول که گفت با مادرم برو خرید باید مقاومت میکردی گربه رو دم حجله میکشتی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کار خوبی کردی نزاشتی، جدیدا میگن کوته فکر نباشین و تو عقد رابطه اشکال نداره، ولی به خدا من خیلی ...

اره مام خیلی جرو بحث داشتیم سر این قضیه میگف تو عقب مونده ای الان دوس پسر دوس دخترا رابطع کامل دارن ما مثه اوسکلا از رو میکنیم من کامل ارضا نمیشم  گفتم همین ک هست رابطع کامل میخوای عروسیو بگیر بریم خونه خودمون اونجا هرچقد خواستی س. ک. س کن  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
تو رو خدا اینقدر مظلون نباشید که هر چی قوم ظالمین گفتن سریع بگین چشمهمون اول که گفت با مادرم برو خری ...

این قضیه مال دو سال پیشه اون موقع دیگ زیادی بی زبون بودم 

چون تازه تاپیک زدم عریزم یه ی هفته بدون عروسی با نقشه قبلی برد خونش منو بعد ی هفته دعوای ساختگی راه ...

عجب شارلاتانایی هستن تو رو خدا جدا شو، یه عمر مجرد بمونی بهتره تا با همچین کسی سر رو یه بالش بزاری، یه اشنایی داریم اونم تو عقد باکرگی رو از دست داد ولی شوهرش یکبار دست روش بلند کرد ازش جدا شد، بار دوم نامزد کرد باز جدا شد، الان با کسی عقد کرده که پول و موقعیت اجتماعیش از دوتای قبلی ده برابر بهتره، فعلا به فکر نجات خودت باش بعدا انشاالله خدا یه ازدواج خوب قسمتت میکنه

ولی بدترین اتفاقم اگه افتاد هیچ وقت نذار کسی به مادرت تو بگه یک طور رفتار کن که بفهمم خونوادت خط قرم ...

چشم عزیزم اونا زیادی بی فرهنگ بودن وگرنه من همیشه احترام مادرمون خانوادمو دارم