2777
2789
عنوان

شوهرمو پر کرد یماه با من قهر کرد سر مسخره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 83 پست

مادرشوهرش چطور خجالت نکشید با مادرت اینجور حرف زد چقدر دریده است ده سال ازدواج کردم مادرشوهرم آدم بدیه اما هنوز با مادرم بحثی نکرده اصلا روشن نمیشه حتی شوهرم هیچوقت روش نمیشه به بابام بی احترامی کنه یا به مادرم دیگه فک کن اینا کی ان تموم کن تا تمومت نکردن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من یکم برخورد کردم باهاشون شوهرم درخواست طلاق داده 😄

اعصابم خورد شد، شل نگیری، به درک که درخواست داده، تو هم مهریه رو بزار اجرا، باکره هم نباشی مهم نیست، دیدم میگن میشه ترمیم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرش چطور خجالت نکشید با مادرت اینجور حرف زد چقدر دریده است ده سال ازدواج کردم مادرشوهرم آدم بد ...

دیک تموم شدست 

فقط میترسم دیگ شرایط،ازدواج برام فراهم نشه

من فقط این می‌دونم کسی بخواد سر مادرم داد و بیداد کنه مادرش به عزاش میشونم عزیزم الان خیلیا باکره نیستن سر باکرگی یک عمر خودت بدبخت نکن فردا مجبوری با دولت بچه جداشی ن تنها پسر عوض نمیشه خانوادشم عمرا عوضشن

من فقط این می‌دونم کسی بخواد سر مادرم داد و بیداد کنه مادرش به عزاش میشونم عزیزم الان خیلیا باکره نی ...

ن این قضیه ک دیگ تموم شدست 

برام دعا کن بتونم ازدواج خوبی داشته باشم 

من خودم دوس داشتم جدا بشم فقظ چون تو عقد باکرگیمو گرفته بود داشتم باهاشون کنار میومدم الانم فقط نگرا ...

چه حرفیه میزنی بهتر از اون ازدواج میکنی بیشتر  رفیقای شوهرم با زن مطلقه ازدواج کردن سنشونم کوچیک فقد یا تو نامزدی جدا شدن یا تو زندگیشون همشونم خوشبختن 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
دیک تموم شدست فقط میترسم دیگ شرایط،ازدواج برام فراهم نشه

مگه چند سالته کاش من جای تو بودم بهم میزدم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ن حقمو هر جور شده میگیرم ازش

الان برام سوال پیش اومد اگه ادم باکره نباشه و به شوهرش نگه، جز اون خون، راه دیگه ای هست که شوهره بفهمه باکره نیست؟ مردا از کجا میفهمن باکره هستی یا نه؟ 😅

احتمالا این باکره نبودنتو یه نقطه ضعف کرده واسه تو پیش خودش گفته باکره نیس میرم درخواست طلاق میدم دور از تو مثه چی به دست و پام میوفته میگه غلط کردم هرچی شما بگید همونع گربه رو دم حجله میکشم توام کوتاه نیا تا ترسی حس نکنه تو وجودت وگرنه تا عمر داری با کلمه طلاق روزگارتو سیاه میکنه

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
الان برام سوال پیش اومد اگه ادم باکره نباشه و به شوهرش نگه، جز اون خون، راه دیگه ای هست که شوهره بفه ...

نمیدونم عزیزم 

من هم چکاپ برده بودن هم خونریزی داشتم بعد اونکار

امسال وارد ۲۶ میشم

همسن منی من دوبار ازدواج کردم خیلی ناراحتم هم سن های من هنوز مجرد هستن  توهم نگران نباش بچه نداری انشالله اینبار درست تصمیم میگیری  من با بچه جدا شدم با مجرد ازدواج کردم ولی خوب عجولانه تصمیم گرفتم 

احتمالا این باکره نبودنتو یه نقطه ضعف کرده واسه تو پیش خودش گفته باکره نیس میرم درخواست طلاق میدم دو ...

اره دقیقا از وقتی دخترونگیمو گرفت روش بیشترم شد 

خیلی بیشرف بازی سرم درآورد