2777
2789

ولی جلو نمیاد مثلا هی استوری میزاره که ریپلی کنم و لایک اش کنم و... ولی وقتی ام ریپلی میکنم جواب نمیده 

یکبار ام زنگ زدم جواب نداد و خودش ام زنگ نزد 

یکبار استوری گذاشت عکس کراشتو بفرست عکس خودشو برای خودش فرستادم ۳ساعت صبرکردم جواب نداد منم پاک کردم و کلا انفالوش کردم و قطع ارتباط کردم 

بنظرتون باید چیکار میکردم ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیالشو،،، اصلا پیگیرش نباش،،، نگاه استوریاش نکن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

پسرا اگه کسیو بخوان ادا نمیان بدست میارن طبق تجربه میگم نمیخوادت

میشه مال منم بگی

یه پسره تو بستنی فروشی کار میکنه بعد من چندباررفتم حس کردم اونم خوشش میاد سعی کرد نگهم داره کارتمو دیر بکشه

هروقتم منو میبینه لبخند میزنه 😍ی لبخند ملیح

ایندفعه میخام برم پیشش

سری اخر ک رفتم با دوستم اون سفارششو داد من ندادم دیدم این بیرونه داره منو نگا میکنه بهش کفتم اقا شما فلان چیزو دارین خندید با خنده کفت چرا اونموق اونحا بودی ب اونا نگفتی ؟ از اونجا برو بگیر بعد خندید بنظرتون از من خوشش میاد؟